sobota 9. února 2013

Florbal: Podpora mladých florbalistů


Jak jsem naznačil v předcházejícím článku, který se týkal Florbalové ligy nadějí, naši nejmladší florbalisté měli opožděné Vánoce. Ježíškem byla tentokrát naše obec. Lékárny Hytych nám v minulé sezoně věnovaly finanční částku a k chodu týmu přispělo i Sdružení rodičů i rodiče hráčů.

Ježíškem byla tentokrát naše obec. Ta pomohla ještě před lednovým turnajem dovybavit naše hráčky a hráče. Žákovským kategoriím věnovala kraťasy, štulpny a brankařský dres pro ty nejmladší brankaře. Lékárny Hytych nám v minulé sezoně věnovaly finanční částku, již jsme použili na nákup dresů pro všechny hráče. Nyní tak už můžete náš tým vidět kompletně ve žlutočerné barvě.  Brankářský dres, ze kterého naši malí gólmani nevypadávají, je tak nejen estetickým doplňkem, ale i velmi praktickou součástí výbavy. Společně s kalhoty, na které obec věnovala peníze před začátkem sezony, tvoří nutné brankářské vybavení, jež v naší nejmladší kategorii zatím chybělo.
K chodu týmu přispělo i Sdružení rodičů. To, jako každý rok, věnovalo peníze na všechny žákovské kategorie a do této chvíle proplatilo dětem startovné a cestu na okrskové a okresní kolo poháru ČFbU, okresní kola poháru Orion florbal cup a na Vánoční turnaj pátých tříd. 
Naše obec a Sdružení rodičů se tak stalo nedílnou součástí rozvoje našeho týmu. Proto bych jim rád jménem celého týmu za tento velmi důležitý druh podpory poděkoval. A protože za dobré počiny není poděkování nikdy dost, díky patří i rodičům a všem, co i v letošní sezoně pomáhají s fungováním týmu a se všemi jeho dalšími aktivitami.

Od spuštění našeho nového webu http://pantherszaci.webnode.cz můžete shlédnout seznam těch, co našemu týmu finančně přispěli. A to v rubrice „Podpora“.

Dovolím si také připomenout, že i s touto novou výbavou můžete vidět naše hráče na domácím turnaji Florbalové ligy nadějí, který proběhne v naší tělocvičně v sobotu 2. března. 
                                                                      Miroslav Fojtík










Žádné komentáře:

Okomentovat