neděle 1. června 2014

Vyšel nový Salát. Již tradičně dobrý a čtivý

Na prahu víkendu vyšlo nové číslo oblíbeného školního časopisu zvaného Salát. Paní učitelky Veronika Kočí a Tamara Juřicová sestavily společně s členy kroužku Redakce i číslo 8 jako pestré, zajímavé a velmi aktuální čtení.
Celou redakci Salátu tvořili ve školním roce kromě výše uvedených paní učitelek také Eva Kunová, Timotei Bernard, Radka Juránková, Marie Machová, Dita Šperková a Pavel Kreuzwieser.
Osobně mě zaujal rozhovor s bývalým žákem školy a nadějným fotbalistou Tomášem Tóthem. Moc bych mu přál, aby se jeho fotbalový talent a dosavadní píle podařilo přetavit  v další úspěšné fotbalové kroky ve vyšších soutěžích. Má to ve své moci  a záleží hodně na něm samotném.
Taky malá reportáž o dopravní soutěži a tradiční ankety mají svou vysokou vypovídací hodnotu. Hodnotou nejvyšší je však to, že se na tvorbě časopisu podílejí samotní žáci pod citlivým vedením svých učitelek. Proto je to správný školní časopis a proto si zaslouží i ocenění, kterému se mu nedávno dostalo v celostátní soutěži, o níž jsme zde též nedávno psali. Je to taky krok správným směrem, kterým by se naše škola měla ubírat v blízké budoucnosti.

           Ladislav Nevrkla



Žádné komentáře:

Okomentovat