sobota 11. října 2014

Volby 2014: Výsledky voleb v Božicích

Božická volební komise
Drtivým vítězstvím kandidátů Společné Božice skončily komunální volby v Božicích. Strana získala 8 mandátů a má tudíž nadpoloviční většinu v zastupitelstvu. Na druhém místě skončilo naše uskupení PRO BOŽICE 2014 se 3 mandáty a 3. místo obsadily Naše Božice se dvěma mandáty. Jeden mandát má SNK za trvalý rozvoj a jeden mandát mají komunisté.



               (lan)

9 komentářů:

  1. Pane Hála pane Čada velká gratulace i vaší strane prostě to jinak skončit nemohlo věřili jsme vam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší vyhrává!Gratulujeme!Souhlas jinak to být ani memohlo.Lidi vědí proč volit tuto stranu.Protože toho hodně dokázali, a určitě ještě vic dokážou. Držíme pěsti do dalších let !

      Vymazat
  2. Výborný výsledek. Ještě se tak zbavit těch komunistů.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji všem, kteří přišli k volbám. Volební výsledek je pro naše volební uskupení velice příznivý, ale zároveň zavazující a bude jen na nás, abychom voliče nezklamali.Co se týká posledního příspěvku, myslím si, že paní Hříbková, která byla opět zvolena občany za komunistickou stranu patřila k nejaktivnějším zastupitelům. Její práce si vážím a to je důležitější než název strany za, kterou byla zvolena. Karel Hala

    OdpovědětVymazat
  4. Jestliže nebyl podán návrh na neplatnost voleb nebo hlasování, lze ustavující zasedání svolat nejdříve 24. října 2014 po 16:00. Platí to v případě, že Státní volební komise vyhlásí volební výsledky v úterý 14.10.2014. Jestliže nebyl návrh na  neplatnost voleb nebo hlasování podán, musí dosavadní starosta obce svolat ustavující zasedání tak, aby se konalo nejpozději 10.  listopadu 2014. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry vecer.Velka gratulace panu Halovi,Cadovi.a pani Benkovicove. Zbytek se svezl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vůči tomu ,,zbytku" dost nefér!!! Na předvolební kampani se podíleli skoro všichni. A to že ti vzadu mají méně hlasů je ovlivněno mnoha faktory!!

      Vymazat
    2. asi dalsi zhrzeny kanditat do zastupitelstva

      Vymazat
  6. Tady opravdu nekdo hodne proti vsem!Prijde mi ze to pise nekdo koho nikdo nema rad a je zly na kazdyho a nikomu nic nepreje!

    OdpovědětVymazat