neděle 28. června 2015

Sobotní hodovní fotbálek potěšil, nedělní trošku zklamal (+akt.foto 28.6.)

Změna v sobotním hodovním fotbálku se podle mého názoru osvědčila. Nově se v odpoledních hodinách (oproti programu se začalo o 15 minut dřív) střetla mužstva Fotbalistů OP a hasičů SDH.
Že i v týmu hasičů byli k vidění zkušení fotbalisti nepřekvapí, řada z nich patří různými vazbami a vztahy tam i tam a tak v zájmu vyváženosti obou týmu vypadaly sestavy doopravdy dobře. Na obou stranách jsme viděli prošedivělé veterány (Honza K. st. x Honza Sz. st.), opory úspěšného týmu 2014/2015 (Míša H., Evžen, Honza K. ml. či Lopík x Rambo, Honza Sz. nebo Kuba Z. a řada dalších) i hráče hrající "Škárkovku", umělku nebo tělocvičnu.
Předseda fotbalového oddílu Karel K. celý průběh pozorně sledoval a mapoval a tak snad dáme společnými silami dohromady, jak konečných stav zápasu, tak i většinu střelců branek. Že to nebylo to rozhodující je nabíledni. Důležitější bylo, že přišli lidi-diváci, aby se bavili. Sledováním zápasu i posezením a klábosením s přáteli a známými. Dopadl jsem podobně, neb bylo včera Ladislava a tak jsme závěr zápasu již "sledovali" pod pergolami. Škoda, že Milan dostal z lahve vodky čistou slivovici, což ho docela nepříjemně zaskočilo. My jsme "jégra" měli v pořádku!
Zápas řídil profesionální sudí Artur Coufal z Velkého Karlova, výborně mu sekundovali asistenti Roman Šob a Jirka Fučík.
P.S. A pozdě jsem si uvědomil, že jsme neudělali společné foto. Omlouvám se! To ta slivovice místo vodky!!!

Nedělní fotbal mezi Božicemi a Českými Křídlovicemi míval vždycky náboj recese, humoru, zábavy a odlehčení. Letošnímu souboji to tak nějak chybělo. Jediným osvěžením byli v tomto směru Tonic s vysokými trenýrkami, sudí Mara, který nezkazí žádnou legraci, a gabonský imigrant Koblih ...
Stínem obou zápasu pak jsou úrazy a šrámy řady hráčů. I proto jiní tradiční účastníci odmítli letos nastoupit. "Víš, já musím zítra do práce ..."
         (lan)

Snímky ze sobotního zápasu Fotbalisté - Hasiči































Z nedělního utkání Božice - České Křídlovice

















1 komentář: