středa 12. srpna 2015

Fotbal: Před úvodním hvizdem


V neděli 16.8.2015 bude zahájen letošní ročník okresních fotbalových soutěží. TJ Sokol Božice se po dvou letech vrací do okresního přeboru, hraného letos pod názvem IM SPORT okresní přebor OFS Znojmo.

Po pěti přípravných zápasech nás čeká ostrý start na vlastním hřišti v neděli 16.8.2015 v 16.30 h proti TJ Hostim.
Na webových stránkách hostimských fotbalistů - http://tj-hostim.webnode.cz/ - se lze dočíst veškeré aktuální informace o dění v hostimském fotbalovém týmu. Je tam představeno mužstvo, nové logo a taky anketa k nedělnímu zápasu Božice - Hostim. Sebevědomí hostimským fandům skutečně nechybí a a v anketě na dotaz Jak dopadne nedělní zápas Božice - Hostim odpovídalo v pondělí v podvečer 22 hlasujících pro vítězství Hostimi a jen 4  (mezi nimi já) vyjádřilo výsledek bližší realitě, totiž vítězství domácích Božic. 

Do neděle můžeme v anketě ještě leccos změnit, na hřišti pak ukážeme, že se ani loňského překvapení OP nebojíme a s nasazením sobě vlastním ukážeme, že jsme si účast v okrese vybojovali právem.

O tom, že Hostim přikládá tomuto zápasu velký význam a důležitost svědčí i skutečnost, že na zápas v Božicích vypravuje speciální AUTOBUS, který sváží fotbalisty a fanoušky i z okolních obcí (Zvěrkovice, Prokopov, Boskovštejn). Vypadá to, že budeme muset náležitě posílit nejen naše mužstvo, ale i pořadatelskou službu. Důležité bude také to, kdo bude zápas řídit, určitě to v bouřlivé atmosféře nebude mít jednoduché. 

Náš trenér Broněk Juřica si bude moci vybrat minimálně z těchto hráčů:
Gólmani: Michal Hrubý, Vojta Bačo
Hráči v poli: 
Jaromír Jandásek, Broněk Juřica, Kuba Rambousek, Zdeněk Chrenovský, Broněk Horáček

Jiří Pavelčík, Roman Šob, Michal Topolčan, Karel Vávra, Roman Šebela, Vojta Maruštík, Petr Procházka, Martin Zedníček

Jan Kudlička, Evžen Egner, Pavel Ležák, Jan Szabó, Lukáš Svoboda

K dispozici budou i další hráči ze soupisky mužstva. Jediným hráčem, který nám na podzim bude určitě chybět na trávníku, je David Švejdík. Všichni si přejeme, aby jeho uzdravení po operaci kolena probíhalo co nejrychleji a aby na jaře už byl platným mužem našeho týmu a hodně si ceníme jeho pravidelné účasti na všech fotbalových akcích.

Vedení mužstva ještě doplňují: předseda oddílu Karel Kučera, vedoucí mužstva Martin Topolčan, sekretář oddílu Pavel Nevrkla, pokladník Jiří Čada a předseda TJ Karel Hala. O trávník, závlahy a hřiště se stará Jan Kudlička st., hlasatelem a mediálním glosátorem je Ladislav Nevrkla a občerstvení mají na starost Andrea a Karel Kučerovi. Lajnování obstarává Michal Hrubý a fans klub na ochozu řídí "Náčelník" Robin Šotkovský. Tak ať i oni mají šťastnou ruku a jasnou mysl :-)!

Rozhodčí: Delegace utkání č. 2015627A1A0204 Božice - TJ Hostim​, ne 16.8.2015, 16:30 h

R: Nikolai Lubor, AR1: Studenka Miroslav, AR2: Strapina Radek 


            (lan)
Nové dresy Božic.
Jméno sponzora je
na hrudi Michala





5 komentářů:

  1. Zdravím Laďu Nevrklu ,oleeéé TJ Sokol Božice , oleeéé TJ Hostim , bude to prima zápas se šťastným koncem pro hosty :) . Laďa Novotný ( Ferguson )

    OdpovědětVymazat
  2. Laďo, taky tě zdravím, ale pamatuj si, že z Božic se body nevozí :-) (lan)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát odvezou , ale pak už budete vyhrávat :)

      Vymazat
  3. Hevlín sestřelil Miroslav B 12:0!!! Takový mančafty jako Miroslav B nemají co hledat v okrese, je to ostuda tzv. města Miroslavi. Hrajou si na město a je to jen prachvobyčejnej lont!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes Práče - MK B 6:0, 4 branky dal Roman Kosec ml. Tímto zdravím Romana staršího, práčského trenéra, kdysi dávno mého žáka :-) (lan)

    OdpovědětVymazat