neděle 21. února 2016

Fotbalový turnaj: Bravo, Kasijas!

Jasně že vím, že pocta patří slavné ikoně madridského Realu Ikeru Casillasovi, ale náš dnešní záskok v brance se několikrát vyznamenal tak, že si od spoluhráče z lavičky vysloužil výše citovanou pochvalu. Jinak byl dnešní zápas s Hrádkem z naší strany více přípravný a tréninkový než turnajový. Ani v předposledním utkání skupiny A jsme nebodovali a tak nadále okupujeme 5. místo.


Božice - Hrádek 1:2 (0:1). Náš gól: Michal Topolčan.

Kvůli počasí a vlastnímu nachlazení jsem přijel až na druhý poločas a viděl jsem svižné tréninkové tempo, hrálo se nahoru dolu a sem tam byla i nějaká šance. Škoda zranění Lopéze ml. (koleno) čtvrthodinku před koncem. Po tatovi a Špácovi další zraněný. A to nemluvím o trenérovi, který na umělce taky určitě nenastoupí.
První půlku jsme hráli skoro celou v neúplné sestavě, ke konci přijela posila z Čejkovic Mira Gabrhel na pravou zálohu - a líbil se nám! Opět zářil Míša Topolčan na stoperu, vidět byl Zdeněk, Džamp i Kája, oporou byl Honza K. ve středu zálohy. Tykadla v útoku - Messi a Vojta Maruštík - své šance neproměnili.
Prohrávali jsme po půlce 0:1. Ve druhé půlce jsme si řadu příležitostí vytvořili, ale muška byla vychýlená nebo nebyla. A tak nás Hrádek potrestal. Nejdřív Roman pokus vyrazil, ale pak byl podstřelen přesnou přízemní ránou. Romana bylo sice v brance škoda a s ním v poli bychom asi sehráli úspěšnější partii, na druhou stranu musí taky doléčit zranění nártu, a tak mu to v brance prospělo.
Na konečných 1:2 upravil po hezké individuální akci kapitán Míša. V závěru se ještě vyznamenal Roman v brance a taky při něm stálo pověstné štěstíčko, když se k němu odrazil míč od tyče!
Hrádek, který hrál téměř v úplné sestavě, asi taky nebyl s předvedeným výkonem úplně spokojen. Prostě tréninkové tempo a tréninková úroveň.

Příští sobotu hrajeme poslední zápas s Lopatovem, tak snad přivezeme i nějaký bod.

Sestava: Roman Šob - David Švejdík, Michal Topolčan, Zdeněk Chrenovský - Martin Topolčan - Patrik Ležák, Honza Kudlička, Kája Vávra, Mira Gabrhel - Vojta Maruštík, Radek Šob. Střídal Honza Kreuzwieser ("Kulda"). Trenér: Broněk Juřica.

             (lan)







Žádné komentáře:

Okomentovat