úterý 28. června 2016

Školní akademie: Vrahem byl zahradník!

Vlastní divadelní hrou zahájil dramatický kroužek ZŠ Božice letošní školní akademii. Z nože kapala krev - a vrahem byl policajt! Teda fízl, jak pravil někdo z hereckého ansámblu. Hra dost dobrá, scénářem i provedením oslovila. Nebylo to sice "Kuřátko a obilí", ale bylo to z dnešního života a napsané i zahrané pod vlivem kvalitních her a filmů současnosti.
Osm hrozných s Kurtem Russellem to sice nebylo, ani nejnovější Sherlock Holmes, ale bylo to dobré a nápadité. Ještě jsem zhlédl kvalitní mažoretky a odebral jsem se vstříc novým dobrodružstvím dnešního dne!
Zaplněný sál vydržel celý hodinu a půl trvající program. Takže díky, nazdar prázdniny a za rok zase nashle!!!
            (lan)




















1 komentář:

  1. Všechny děti byly skvělé. Škoda, že jim to už tradičně rušili někteří rodiče, kteří si tam přišli popovídat a probrat, co je ve vsi nového. Dalším rušivým elementem jsou rodiny, co hromadně odcházejí, když skončí číslo, ve kterém vystupuje jejich "micánek". Proč by tam taky zůstávali ne? Toho svého už slyšeli, dostatečně nafotili a natočili, tak co? Co je jim po ostatních. Kdyby to takhle dělali všichni, tak těm posledním tleská jen pár lidí...

    OdpovědětVymazat