čtvrtek 6. července 2017

Před prvním fotbalovým výkopem (pozor změny)

Zatímco hráči našeho nováčka IV.C tř. a dorostenci už v neděli 2.7.2017 v podvečer vběhli na zelený pažit našeho fotbalového stánku, má "A"tým ještě 14 dní volno. A tak se ladí sestava, která by od 13.8.2017 měla tvořit základ mužstva pro okresní přebor.


Do mužstva se vrací trenér Broněk Juřica, obránce Kuba Rambousek a záložník Pavel Michalovič, zůstává záložník Luděk "Hajdy" Janků a novými hráči budou Lukáš Hrobár, Petr Šišlák a Robert Lysák. Jednání kolem dalšího hráče ještě probíhají.
Oficiálně odchází dorostenec Patrik Ležák do Hrabětic, uvidíme, jak to bude s Karlem Vávrou kvůli jeho pracovním povinnostem, a podobně bude prací limitován Jara Jandásek. A je možné, že práce bude ovlivňovat rozhodování ještě někoho dalšího, to se ukáže během následujících týdnů.

Řada hráčů určitě využije tréninků božické Benfiky, tak jako tomu první červencovou neděli. A taky se počítá s tím, že někteří z hráčů budou k dispozici ve více týmech, tak jako tomu bylo v minulosti.
Kromě již domluveného přípravného zápasu s UFC Obritz v pátek 28.7.2017 v cca 18 hodin budou sehrány ještě nějaké další zápasy, o nichž budete včas informováni.

Doplnění k tréninkům a přípravným zápasům:
První trénink bude ve středu nebo ve čtvrtek (12.nebo 13.7.) a v sobotu 15.7.2017 si to v 19 h rozdáme na našem hřišti v prvním přípraváku proti rakouskému SC Siebenhirten (s gološem Pumpidem). Další přípravák bude určitě s TJ Sokol Hrádek, v sobotu 22.7.2017 na hřišti v Hrádku.
Další víkend máme v pátek 29.7.2017 výše zmíněný Obritz, no a poslední přípravák už se vyladil. V sobotu 5.8.2017 pojedeme na hřiště nováčka I.B tř. TJ Mikulovice.
No a další víkend už začíná okresní přebor a my zamíříme ještě o kousek dál, do Hostimi. Tam se hraje v neděli 13.8.2017 již tradičně ve 14 hodin.

        (lan)

4 komentáře:

  1. Jinak s USV Siebenhirten to bude 15.7 v 19:00 a jsem Alby pane Nevrkla a nezapomente na 3 nejlepsiho strelce nasi tridy Lopika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beru na vědomí. Takže v brance soupeře Alby a v útoku prý čím dál lepší střelec Lopík st! Už se těšíme. Míšovi jsem to říkal face to face, že do naší branky Lopík gól nedá a kolik jim nasázíme Albymu těžko říct. Budeme testovat nové střelce a to může být velmi, velmi zajímavé!!!

      Vymazat
  2. Neboj te ja se budu snazit doufam ze to bude skvělý zapas at si to lidi užijí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My se rádi necháme překvapit. Motivaci mají oba týmy víc než dobrou. Zápas naváže na dopolední a popolední hasičskou ligu, která bude letos na fotbalovém hřišti, takže se návštěvníci mají fakt na co těšit i dívat!!! Naše holky-hasičky pilně trénují i v těch neskutečných tropických teplotách!!! :-) Klobouk dolů už za tu odpovědnou přípravu. A fotbalisti taktéž: Jak jsem sám viděl,Alby trénuje s naší Benfikou,takže to bere hodně vážně!!! Nezbývá než ho důkladně prověřit! :-)

      Vymazat