úterý 18. července 2017

Příprava v Hevlíně úspěšná. Výborný Vojta! (akt.+ foto)

V neúplných sestavách a s jasně naordinovanými pokyny trenérů typickými pro přípravné zápasy, ale přesto dívatelné utkání s řadou pěkných fotbalových momentů. Pravdou je, že Hevlínští dost těžce nesli průběžné prohrávání, ale nakonec se s porážkou smířili. Tak, jak říkal Zikmund Janu Husovi: "S tím se smiř."
Příprava: Hevlín - Božice 2:3 (1:3). Naše branky: David Mlčúch, Lukáš Hrobár, Jara Hrobár


Domácí dali z prvního útoku po přečíslení naší nezkonsolidované obrany (tři Hevlínští) pěkný vedoucí gól k pravé tyči, ale pak už jim Vojta nic nedovolil. My jsme naopak využili pohotových střelců: nejdříve Dejv levačkou v 6´ po našem pěkném útoku srovnal na 1:1, pak v 10´  se Luke rozhodl místo přihrávky vystřelit a bylo to 1:2 a nakonec ve 22´ zase po naší zdařilé útočné akci zakončil přihrávku pohotový střelec Jara Hrobár na 1:3.
Domácí už jenom korigovali v 83´ z penalty na 2:3.

Do Hevlína přijeli tito naši hráči: Vojta Bačo, Petr Řihák, Jara Jandásek, Jirka Pavelčík, Luděk Janků, Lukáš Hrobár, Honza Kudlička, David Mlčúch, Robert Lysák, Jara Hrobár, Honza Szabó a Jirka Čada. Trenér Broňa Juřica a vedoucí mužstva Jiří Čada st. A půl pětky věrných fanoušků, kteří se nacpali do jednoho starého meďoura.

V utkání jsme na stoperu zkoušeli Jaru J. a někteří hráči se pohybovali jako "volní". Od toho je to přípravák. "Supr Vojta" nebo "Výborně Vojta" nebo povzbuzení od trenéra "Dobře Čábo"!, to byly pochvaly pro výborného Vojtu v brance. Do soubojů s útočníky jde odvážně a nebojácně a domácí z toho byli trošku podráždění.
Ve druhé půlce jsme byli chvíli pod tlakem, ale ustáli jsme to. Hevlín byl rychleji na míči, my naopak jsme balón měli častěji a déle, ale neuměli jsme ho efektivně rozehrát. Na druhou stranu, když už se nám útok zdařil - zvláště v první čtvrtině zápasu - dokázali jsme šance proměnit. Ve druhé půlce už to bylo o poznání slabší a nejvíc jsme litovali promarnění šance "čtyři na jednoho". Ve druhé půlce si Vojta dost zachytal a kapituloval jenom po penaltě nařízené po Peťově faulu rukama ve vápně.

Zápas byl oboustranně (až asi na pana Pechala) kvitován pozitivně a oba týmy se předběžně domluvily na odvetě v Božicích, opět asi v úterý v prvním srpnovém týdnu.

Tuto sobotu 22.7.2017 hrajeme od 18 h v Hrádku.
     (lan)

Další foto ze zápasu najdete na:

http://cadaji.rajce.idnes.cz/Pripravny_zapas_Hevlin_-_Bozice_2_3_18.7.2017/




































1 komentář: