pondělí 23. října 2017

Sháníte nějakou chaloupku k bydlení v Božicích?

Na realitním trhu Znojemska je v nabídce ke koupi zánovní vila s rozsáhlým pozemkem v Božicích. Kdo má rád krajinu na Božicku a u nádraží zvlášť, ten určitě naváhá a přemýšlí o koupi. Jenom je třeba připravit si slušnou sumičku na zakoupení - skoro 5 melounů!


K prodeji nabízíme samostatně stojící rodinnou vilu s rozsáhlým pozemkem v obci Božice, vzdálené 19 km od Znojma a 48 km od Brna. Jedná se o celopodsklepený dům o dispozici 6+kk, s obytným podkrovím, zkolaudovaný v roce 1997. V suterénu nalezneme technickou místnost, hernu, saunu, prádelnu, komoru, kotelnu, a letní kuchyň. V přízemí pak halu s jídelnou, kuchyňský kout, koupelnu, samostatné WC, ložnici s pracovnou a dětský pokoj. Po masivních dubových schodech se z haly vchází do podkroví, kde se nachází otevřená prostorná galerie, 3 pokoje a koupelna. Součástí prodeje je téměř všechno vybavení. Dům je napojen na veškeré IS, odpad je sveden do jímky, kterou je možno napojit na vybudovanou kanalizaci. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva, nebo plynový kotel, halu je možno vytápět kachlovými kamny. Ohřev vody v domácnosti a v bazénu zajišťuje solární systém na střeše. Z terasy se vchází na pozemek, kde je vybudován velký bazén, dvougaráž s dílnou, zahradní jezírko, hrací domeček, udírna, studna. Zahrada o výměře 3786 m2 je osázena vzrostlými ovocnými stromy. Příjezdová cesta k nemovitosti i okolí je vydlážděna zámkovou dlažbou. Objekt je hlídán kamerovým systémem. Více informací na prohlídce. Bydlení vhodné pro náročného klienta vyžadujícího maximální pohodlí a soukromí. Obec Božice disponuje kompletní občanskou vybaveností, výborná dopravní obslužnost Znojmo - Brno autobusem a vlakem. Průkaz energetické náročnosti G* (v současné době se zpracovává, údaj bude aktualizován).
 (lan)

4 komentáře:

  1. Případní zájemci o koupi nemovitosti v Božicích se také mohou připojit do dražby tohoto domu :)

    https://www.exdrazby.cz/index.php?a=s&aa=d&c1=2&i=43606&taa=1&backurl=taa=1**a=s**st=bo%C5%BEice**c1=2

    OdpovědětVymazat
  2. Další nová nabídka na https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/bozice-bozice-/498405724#img=0&fullscreen=false: Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 730 m², Božice, okres Znojmo, 2 380 000 Kč. K prodeji rodinný dům v obci Božice ve tvaru ,,L´´, hlavní část domu 5+kk je nově postavena od základů a přístavek - další 2 místnosti na dvoře je původní.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, narazil jsem na váš blog a musím se podělit. Podařilo se mi najít tento dům k prodeji v Božicích u Znojma tady a opravdu mě velmi zaujal, o bydlení v této obci se dost zajímám, takže doufám, že se nám podaří buďto tento nebo nějaký podobný sehnat :)

    OdpovědětVymazat