čtvrtek 20. září 2018

PRO BOŽICE: Kdo jsme!

Kandidátka PRO BOŽICE má číslo 1
Kandidátka PRO BOŽICE zahrnuje pestrou paletu kandidátů, kteří své dobrovolné občanské aktivity spojují s božickým spolky i neformálními akcemi. Robert Turoň, Tomáš Rauš či Jan Zatloukal patří k božickým vinařům, Jiří Pavelčík, Pavel Michalovič, Jan Kudlička a svým způsobem i já věnujeme svůj volný čas božickému fotbalu.


Jan Kudlička je též aktivním členem Rybářského sdružení, Jan Zatloukal myslivcem a Petr Bojda  členem zásahové jednotky SDH Božice. U hasičů jsem i já a chovatelem exotického ptactva je Marek Kročil. Organizátorem tradičního turnaje v kulečníku Luděk Fučík a na společenských akcích v obci potkáte Radka Macha i Ludmilu Škrabalovou. Mezi patnáctku kandidátů sdružení PRO BOŽICE patří též kuchař a provozní Miroslav Papežík, stolař Pavel Vodák a nová tvář na naší kandidátce Zdeněk Vilém. 
V současném zastupitelstvu pracují z naší letošní kandidátky čtyři kandidáti: Robert Turoň (člen rady obce), Jan Kudlička, Marek Kročil a Jan Zatloukal. 

Bydlíme v různých částech Božic a velmi dobře vnímáme problematiku občanské vybavenosti, kvalitu místních silnic a chodníků, množství a údržbu zeleně, péči o památky, obchodní síť i nabídku služeb, ale třeba i zimní údržbu silnic a chodníků. Žijeme v současných Božicích a chceme udělat něco pro to, aby se kvalita života v naší obci dále zvyšovala a doplňovala o nové aktivity. Řadu z nich najdete v našem volebním programu a záleží jenom na vaší volbě, jestli budeme mít možnost a sílu tyto programové priority uvést do života Božic.

                                             Ladislav Nevrkla, lídr kandidátky PRO BOŽICE



















Žádné komentáře:

Okomentovat