pátek 9. srpna 2019

Okresní přebor zahajujeme v Hrádku

V neděli 11. srpna v 17 hodin zahajuje naše učinkování v letošním ročníku okresního přeboru. Zajíždíme na hřiště atraktivního soupeře TJ Sokol Hrádek a dá se říct, že je to jeden ze zápasů, který lze označit slovem derby.
OP: TJ Sokol Hrádek - TJ Sokol Božice A  NE 11.08.2019, 17:00 h. Sudí zatím nebyli zveřejnění.


Domácí Hrádek má tradičně velmi silné mužstvo, které navíc do nové sezony posílil gólman Heneš z Tasovic. O uplynulém ročníku OP píší Hrádečtí v Hrádeckém zpravodaji: Skončila fotbalová sezóna 2018 – 2019 a musíme říci, že skončila vcelku úspěšně. Naši muži se udrželi v nejvyšší soutěži okresu – v okresním přeboru. Jaro 2019 začalo velmi úspěšně. Prvních 10 zápasů se neprohrálo a tým byl na 3. místě. Ale tak jak špatně začali chlapi sezónu v srpnu (první 3 zápasy prohráli), tak ji dokončili v létě - poslední 3 zápasy skončily prohrou. Přesto celkové umístění na 6. místě v tabulce okresního přeboru je úspěch. V jarní sezóně dominoval Petr Hoc. Je nejenom nejlepším střelcem, ale také nejlepším nahrávačem. Vystřídal tak dlouhodobě nejlepšího střelce týmu Švábka Jaroslava.

Naši božičtí fotbalisté zakončili loňský ročník ve velké euforii, bylo by dobré na tuto "vlnu" navázat, a to u VŠECH hráčů i činovníků a taky samozřejmě fanoušků. Náš tým posílil Jan Mikloška (přišel z Rakouska) a věříme, že jej uvidíme již v tomto úvodním utkání. Jádro týmu by měli tvořit zkušení hráči jako Jan Kudlička, Michal Jareš, David Švejdík, Pavel Ležák, Kamil Kalina nebo kapitán Zdeněk Chrenovský. Všichni nám závidí dvojici gólmanů Michal Hrubý a Vojta Bačo. Počítáme s návratem elitního střelce Evžena Egnera a častějšími starty záložníka Karla Vávry. Těšíme se na srdcaře a šťastného střelce Honzu Szabóa, tvrdé rány Romana Šoba, neúnavné bojovníky Pavla Michaloviče, Jiřího Škrabala či penaltového exekutora Lukáše Hrobára a taky vždy připravené "zálohy" Luboše Šenkeříka, Lukáše Soukupa, Martina Topolčana, Martina Vrbu, Petra Krátkého a další hráče, kteří stabilně nastupují za náš "B" tým.
P.S. A samozřejmě, že se všichni těšíme na návrat hrajícího trenéra a duši božického fotbalu  Jiřího Pavelčíka na zelený trávník. Stopku, kterou dostal po vyloučení v posledním utkání loňské III.A tř. ve Chvalovicích, musíme všichni šest zápasů skousnout a zabojovat i za něho!!!
No a ještě dodávám, že novým vedoucím týmu je zkušený fotbalový harcovník Mirek Studénka z Pravic, který se navíc bude starat společně s Michalem Topolčanem i o naši "Benfiku".

Tak v neděli odpoledne na viděnou v Hrádku. :-)

               (lan)

Vítěz III.A tř. 2018/2019 TJ Sokol Božice A se svými
příznivci

1 komentář:

  1. jako hlavní je Palát,na čarách Ludvík a Coufal Mirek

    OdpovědětVymazat