čtvrtek 29. srpna 2019

Pro body jedeme do Oblekovic. Benfika odpoledne doma

Já ví, že je to troufalé, ale proč si nedávat vysoké cíle, když potřebujeme každý bod? Znojemská "Ajka" je silný a hlavně nevypočitatelný soupeř, ale jako každý jiný, je to soupeř hratelný. Že naše dosavadní bilance na hřišti v Oblekovicích není příliš oslnivá? Já tvrdím: Jednou to prokletí musíme zlomit! A proč ne zrovna v neděli dopoledne? To nám pak bude řízek u nedělního oběda jinak chutnat. :-)

OP: FK Znojmo B - TJ Sokol Božice A NE 01.09.2019, 10:15 h, hřiště Oblekovice, HR: Koudela


Pěkný web Znojemských - https://fkznojmo.cz/aktualni-sezona/muzi-b/3241-3-kolo-hradek-fk-znojmo-b-3-3-2-2.html - píše o posledním zápase FK Znojmo B toto:

Hrádek - FK Znojmo B 3:3 (2:2)


Góly - Pavlíček, Samek, Balík.

Sestava  a hodnocení utkání:
Vítamvás - Kafka, Kubále, Adámek - Benda, Samek, Bálka, Mossmer, Lehocký - Pavlík, Pavlíček.
Náhradníci: Morkus, Balík, Wrana, Železný M. ml.
Hned na začátku utkání domácí neproměnili pokutový kop, ale nijak to jimi neotřáslo. Během několika minut vstřelili dva góly, kterým ovšem předcházeli obrovské hrubky v naší obraně. Naštěstí jsme odpověděli poměrně rychle. Pohotovou střelu Milana Samka vyrazil brankář před Honzu Pavlíčka a ten snížil na 2: 1. Do poločasu ještě vyrovnal Milan Samek z nepřímého kopu ve vápně. 
Ve druhém poločase pak domácí strhli vedení opět na svou stranu. 20 minut před koncem byl vyloučen domácí hráč. Dostali jsme se do velkého tlaku bohužel naše velké šance jsme neproměnili. (Mara Mossmer, Vojta Lehocký, Vašek Morkus). Vyrovnal až Marek Balík, který zužitkoval přesný centr  Milana Samka. Zápas tak skončil zaslouženou remízou.


TJ Sokol Božice B hostí rovněž v neděli 1.9. 2019 ve IV.C třídě Slavii Damnice. Všichni věříme, že to budou naše první letošní body. Ovšem ani soupeř nechce odjet s prázdnou, protože zatím má na svém kontě rovněž nulu.

IV.C: Božice B ‐ Damnice  NE 1.9.2019 16:30 Drlík

Žádné komentáře:

Okomentovat