pátek 6. září 2019

Ve čtverce derby Čejkovice - Božice B´. Zastříleli jsme si

Úplně jsem v záplavě jiných informací opomněl, že v neděli 8. září se bude hrát ve IV.C třídě derby, které vždycky přiláká větší množství diváků. Proti domácím Kohoutům, v jejichž barvách hraje řada bývalých božických hráčů nastoupí naše Benfika.
IV.C: 1. FC Čejkovice - TJ Sokol Božice B , NE 8.9.2019, 16:00 h, hřiště Čejkovice.



Někteří božičtí sportsmeni jezdí na tento zápas na kole. Tak jestli nebude pršet, můžeme se těšit, že nám na silnici budou zavazet!!! Tak my řidiči naftových a benzinových ořů, dávejme pozor, ať naše kamarády nepovozíme na kapotě!

Čejkovičtí Kohouti uplichtili zatím pouze jednu remízu - doma s Velkým Karlovem - což je na mužstvo jejich nedávných světlejších zítřku, docela bída.
Naše Benfika mě taky zrovna o uplynulém víkendu nepřesvědčila, když Slavii Damnice zdolala pouze 1:0, přičemž jsem v jeden moment viděl na hřišti skoro všechny hráče, kteří ten den dopoledne statečně vzdorovali v Oblekovicích znojemskému Béčku. Někde se stala chyba. Áčkaři mají hrát za Áčko a za B tým se mají rozehrávat rekonvalescenti nebo ti, kteří si za "A" tým moc nezahrají a potřebují se udržovat v dobré kondici!

      (lan)

                                                 

1 komentář:

  1. Čejkovice - Božice b 0:6 (0:1). Naši střelci: 1 Streška Leoš, vlastní,32´, 2 Soukup Lukáš,52´, 3, Rauš Tomáš,55´, 4 Rauš Tomáš,58´, 5 Rauš Tomáš, 63´, 6 Szabó Jan,72

    OdpovědětVymazat