čtvrtek 5. března 2020

Rozpisy okresních fotbalových soutěží mužů - OP a IV.C

Nechce se tomu ani věřit, ale na první jarní den - 21.3.20202 - vyběhnou naši fotbalisté k prvnímu jarnímu utkání. V zápase okresního přeboru přivítáme sousedy z Hrádku. Už to samo slibuje dobrý fotbal, dobrou návštěvu a výbornou atmosféru.

Znojemské pivo Okresní přebor:




Znojemské pivo IV.C:




6 komentářů:

  1. KR s okamžitou platností pozastavuje delegace rozhodčím Palátovi a Reschovskému kvůli neuhrazení udělených pokut i přes opakovaná upozornění ze strany KR. Dokud R pokuty neuhradí, nebudou jim delegace uvolněny.

    OdpovědětVymazat
  2. KR připravila program a materiály na zimní seminář R, který proběhne 15.3. 2020 v Dobšicích. Podrobnosti o semináři jsou uvedeny na titulní stránce webu OFS Znojmo.
    2. Náhradní seminář R se bude konat ve čtvrtek 19.3. 2020 od 17:00 v sídle OFS na Dvořákově ulici ve Znojmě.

    OdpovědětVymazat
  3. a vysledek pořelice božice bude děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Raději ne. :-(,i když ho známe. Prostě špatný termín. Snad jenom,že náš jediný gol dal Pumpido,kterého už nebavilo lovit ty míče z naší sítě!:-).

    OdpovědětVymazat
  5. Aktuálně ke krajským a okresním fotbalovým soutěžím: Co bude dál? Pokud dojde na nejoptimističtější scénář, začnou soutěže 11. dubna, což ještě bude pro odehrání kompletní jarní části časově schůdné. Byť pro osmnáctičlennou MSFL hraniční. Všechny soutěže by pochopitelně musely mít vložená kola i v pracovním týdnu. Existuje také varianta s prodloužením termínové listiny až o měsíc.
    Místo v polovině června by se končilo až v červenci. „Tohle všechno je samozřejmě zatím ve fázi úvah.V současné době nám nezbývá nic jiného než čekat, co nastane po těch třiceti dnech,“ řekl šéf moravských soutěží Nezval. Roman Švarc, referent Okresního fotbalového svazu Znojmo:„Stalo se to podle zákona padajícího hovna. Opírali jsme se o rozhodnutí vlády a jednotlivých svazů. Ve středu začala Morava, pak rozhodl kraj a my byli na řadě. Vše se stále měnilo hodinu co hodinu.“

    OdpovědětVymazat
  6. Fotbalové soutěže na všech úrovních jsou do odvolání zastaveny. Takže se v sobotu 21.3.2020 zápas Božice - Hrádek odkládá.

    OdpovědětVymazat