úterý 3. března 2020

Zmizel falešný přejezd i parkoviště. Jaký to bude mít ohlas?

Definitivní hřebíček do rakve zatloukl dnes dopoledne minibagr pod bedlivým dozorem obecních zaměstnanců v prostoru před kruhákem u marketu Vachalík. Projížděl jsem tudy před devátou, za 10 minut jsem se vracel - a už zde nebyla ani technika, ani lidé, ale hluboký příkop!


Nemilé překvapení to bude pro řidiče, kteří zde zastavovali, aby odběhli do obchodu koupit sváču a rychle pryč! A nemilé to bylo i pro jednoho božického občana, který šel odpoledne do obchodu pana Polického - a zůstal nevěřícně stát před příkopem! Jak říkal kdysi jeden božický občan (již není mezi námi), když mu chlapi z legrace postavili do jeho pravidelné cesty z osvěžovny domů auto a on jda se skloněnou hlavou do něho narazil: To mi nedělééé!!! :-)

                                              (lan)


5 komentářů:

  1. Nechápu proč to není průjezdne .skr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože proto... Jediným důvodem může být fakt,že prostor před obchodní pasáží nemá být průjezdný, aby tam nedošlo ke kontaktu vozidla s chodcem.

      Vymazat
    2. Třeba proto že výjezd tam je.. Hlavně pohodlíčko že. A to že tam třeba chodí děti.. To už je asi úplně jedno. Hlavně jak to tam vypadalo!!

      Vymazat
  2. Potkali jsme se dva s podobným názorem,takže to tak asi bude ten hlavní argument. Bezpečnost chodců na prvním místě.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale upravte to prosím,ať to vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat