pondělí 16. března 2020

Znojmo seniorům

Město Znojmo jde vstříc svým seniorům a zahajuje pomoc s každodenními starostmi. Píše o tom znojemský starosta Jan Grois:


Rozjeli jsme komunikační kampaň i pro seniory. Tyto letáky vylepíme na plakátovací plochy, zajistíme roznos do domácností a umístíme k supermarketům. Policie nemá šanci ohlídat vše a k mnoha seniorům se informace z televize a internetu nedostanou, proto volíme tento způsob.

A další opatření se týká i případných návštěvníků Znojma: Další opatření týkající Městské autobusové dopravy. Informace budou vylepeny i na dveřích autobusů. Do MAD vstupujte prosím pouze s ústy zakrytými šálou nebo rouškou. A navíc: MAD ve Znojmě je od 16.3. po dobu epidemie ZDARMA.


1 komentář:

  1. Sdělení Jana Groise, starosty Znojma: Bohužel máme potvrzený první případ nákazy koronavirem ve Znojmě. Systém funguje a vše je pod kontrolou. Co bude teď?
    ➡ Chystáme další opatření, které se budou týkat především supermarketů.
    ➡ Doporučujeme vstupovat pouze s rouškami, případně s jinou ochranou.
    ➡ Nezávisle na vládě řešíme nákup roušek a respirátorů. Snažíme se nakoupit na trhu českém i v zahraničí. Probíhá také organizace šití roušek velkovýrobními firmami i dobrovolníky.

    OdpovědětVymazat