neděle 14. června 2020

Fotbal: Na prahu nové sezony (dopl. foto ml.přípravky)

Starší přípravka na turnaji v Jevišovicích
Předčasné ukončení loňského fotbalového ročníku vedlo k tomu, že ze soutěží nikdo nepostupoval, ani nesestupoval. V současné době se již všichni připravují na nový ročník 2020/2021. TJ Sokol Božice do soutěží přihlásil tři týmy - muži, starší přípravka a mladší přípravka.

Muži TJ Sokol Božice pod vedením trenéra Jiřího Pavelčíka a vedoucího týmu Miroslava Studénky budou opět startovat v okresním přeboru.
Starší přípravka pod vedením Luboše Ralenovského a nově přihlášená mladší přípravka trénovaná Pavlem Michalovičem a Janem Kudličkou mladším budou startovat v základních mládežnických soutěžích.

V letošním roce byl po mnoha letech obnoven Okresní fotbalový pohár. Muži Božic byli zařazeni pro losování do 1. koše.
Při předpokládaném zahájení mistrovských soutěží ve dnech 8. a 9. 8. 2020 budou termíny utkání ve skupinách neděle 26. 7., pátek 31. 7. a neděle 2. 8. 2020. STK provede zařazení do skupin po uzávěrce přihlášek a zveřejní skupiny na příštím zasedání dne 17. 6. 2020.

                                             Ladislav Nevrkla

Několik snímků ze čtvrtečního tréninku mladší přípravky:










1 komentář:

  1. TJ SOKOL Tasovice B: Na schůzi výboru TJ Sokol Tasovice v pondělí 9.6.2020 bylo po dlouhém vyjednávání dohodnuto obnovení a přihlášení B mužstva mužů do mistrovských soutěží pod OFS Znojmo.Mužstvo bude přihlášeno do IV. třídy.Další podrobnosti budou postupně zveřejňovány. Více zde: https://www.sokoltasovice.cz/

    OdpovědětVymazat