neděle 26. července 2020

Božice se baví na otevřených sklepech (+ 2x video)

Dvojník Zdeňka Svěráka z filmu
Vratné lahve právě degustuje výborný
muškát moravský
Jak pořadatelé předpověděli, tak se i stalo. Výborně připravená akce, velmi přijatelné počasí, výborná vína, rozmanité občerstvení i výborná hudba. A výborná nálada a hodně návštěvníků...


My jsme nejdříve sklepy shlédli "ze sedla" a pak jsme pěšmo zašli k Tomovi. Již dávno to není  jen krásný sklípek s lisovnou a venku několik laviček... Dneska sedíte pod pergolou u dalšího Tomova sklípku, můžete i pod pergolu na Tomovu zahradu, no a pro malé i velké byl vítanou atrakcí kůň v nedalekém novém výběhu manželů K. A tak ani děti nezlobily, protože se mohly ve chvílích pro ně dlouhých, jít potěšit pohledem na koníka. Pro mě je u Tomova sklepa vždy velkým potěšením country kapela jeho známých. Tentokrát jsme se trefili, když tam zrovna přicházeli Mužáci a tak si spolu "střihli" Sbohem galánečko, no k tomu není třeba už nic dodávat. Dali jsme si muškát a šeďáka a navrch výborný gulášek!
V nejlepším se má přestat a tak už sedím u NB a nějakou fotečkou z dnešního odpoledne vás snad taky potěším. Litovat může každý, kdo letos na otevřených sklepech nebyl. Tak zase za rok!

                   (lan)

A takhle se zpívalo u Tomova sklípku:





Aktuální foto si prohlédněte na FB Marka Klíče:


A tady takový můj malý přůřez:







































.... a za rok nashledanou!

2 komentáře:

  1. Doporučuji návštěvníkům Božických otevřených sklepů raději využít místní vínobus jinak rozcvičí dech v Křídlovicích

    OdpovědětVymazat
  2. Přidal jsem ještě jedno zpívající video u Toma.

    OdpovědětVymazat