středa 5. srpna 2020

Informace z OFS Znojmo před zahájením soutěží

Ze zasedání VV OFS a STK vyplývají některé důležité informace. Patří k nim (staro)nové nařízení, že každý fotbalový oddíl musí mít svého rozhodčího, opatření týkající se vedoucích družstev a pokyny ke změnám termínů domácích utkání před zahájením soutěží.

Pan Peřinka se zabývá otázkou povinnosti oddílů mít svého oddílového rozhodčího – VV schvaluje tuto povinnost s platností od 1. 1. 2021, oddíl, který nebude mít od jara svého oddílového rozhodčího, bude sankcionován pokutou ve výši 1 000,- Kč vždy za každý půlrok, kdy ho nebude mít (jaro, podzim), tato povinnost bude platit pro Okresní přebor a III. třídy mužů s platností od 1. 1. 2021, vše bude řešeno Rozpisem soutěží pro SR 2020/2021.


STK upozorňuje všechny oddíly na novelizaci Soutěžního řádu, kdy člen FAČR uvedený v ZoU jako hráč nemůže být vedoucím družstva. Výjimkou je situace, kdy z oddílu jsou na utkání přítomni pouze hráči uvedeni v ZoU a není přítomen nikdo jiný. 

 STK upozorňuje oddíly, že změny termínů domácích utkání v rámci termínové listiny je v IS FAČR do 2. 8. 2020 nutno provádět pouze formou hlášenky změn, nikoli žádostí o změnu termínu. Výjimkou je kategorie dorostu, kde je termín hlášenek do 9. 8. 2020.

                                             (lan)

1 komentář:

  1. Ordoš se loučí, přednost mají Troskotovice a práce
    V sedmatřiceti letech se loučí s kariérou bývalý reprezentant Michal Ordoš. Útočník s 221 prvoligovými starty a 59 góly v nejvyšší soutěži na kontě naposled působil v Blansku a ve Vyškově v MSFL. Kvůli práci v Rakousku ale hostování ve Vyškově ukončil. „Na fotbal už mi nezbývá čas. Vracím se domů, hrát budu už jen III. třídu za Troskotovice,“ uvedl Ordoš. V národním týmu nastoupil dvakrát v letech 2012 a 2013.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/petr-cejka-jan-trousil-fc-slovan-rosice-mfk-vyskov-msfl-fotbal-priprava.A200807_563665_fot_dsouteze_elv

    OdpovědětVymazat