neděle 2. srpna 2020

Fotbal: Gulášek to spravil (+ 4 videa)

Pumpido právě proměnil penaltu a osobitým
způsobem projevuje svou radost...
Znáte tu písničku: Dopadlo to výborně, jsem jen trochu v šokuspravil by to náprstek nějakého mokuTak mok to nespravil, ale večerní gulášek ano. Ve druhé půlce to dlouho vypadalo, že to srovnáme, ale nakonec štěstí při nás dneska nestálo a ofsajdová (?) pojistka hostí v 90´ byla už jenom rankou do našeho vazu...
Okresní pohár. Božice - Suchohrdly u Mir. 1:3 (0:2). Náš gól dal Honza Szabó.


Na soupisce jsme měli 17 hráčů (bez zraněného Karlíka a pracovně vytíženého Pavla) a naše vedení dalo prakticky všem šanci si kopnout (nejsem si teď jist Daliborem). V mistrovských zápasech to samozřejmě bude všechno jinak a kluci z naší rezervy se asi tak často na hřiště nedostanou. Přesto mají můj obdiv i dík  za to, že mají chuť a zájem a že jsou rádi v naší fotbalové partě. Stejně tak naše fanynky. Abych pravdu řekl, tak nám zatím chybí jenom náš loňský špílmachr Míša Jareš. Ale co nebylo včera a dnes, může být už zítra.... My fanoušci bychom byli potěšeni.

Prvních deset minut vypadalo pro nás hrozivě. Neuznaný gól hostů z mávnutého ofsajdu, tyč, těsná minela, další těsná minela... probrali jsme se až kolem 7´, ale v 15´ jsme v euforii z povedeného útoku zapomněli zavřít zadní vrátka a byli jsme tvrdě ztrestáni. Vedení hostů 0:1 bylo pro nás nepříjemnou sprchou, ale je třeba přiznat, že za náš nepovedený úvod to byl stav více než milosrdný!

Pěkné momenty jsme následně připravili i my, třeba v 18´ to po našem tlaku byly tři rohy, ale opět jsme poté měli štěstí, že brejk hostů skončil těsně vedle tyče. Postupně šli do hry naši hráči z lavičky, ale celkově jsme zůstávali aktivní. Náš tlak narůstal, ale po našem rohu přišel opět propad (stoper se nestačil vrátit) a hosté brejkem a gólem do šatny zvýšili svoje vedení na 0:2.

Na druhou půlku se dalo dívat a v 53´ jsme po rohu snížili díky Honzovi Sz. na 1:2. Čekali jsme, kdy srovnáme, ale žádná z šancí se v gólovou nepřetavila. Nakonec jsme těsně před závěrečným hvizdem dostali ještě jeden gól na konečných 1:3.

Penaltový rozstřel se trošku protáhl, protože po prvních pěti sériích to bylo 3:3. Pak dali branky oba gólmani a tak naše vítězství na penalty zajistil až poslední střelec. Teď si však nějak nemůžu vzpomenout, kdo to byl? A na video se podívám až ráno.
P.S. Tak jsem se podíval a zjistil, kdo byl tím naším posledním úspěšným střelcem. A tak dávám na výběr i vám. Posledním exekutorem zápasu byl: a) Lovec,  b) Honza Sz.,  c) Jura .

V tabulce skupiny F nám tak patří 3. příčka. Žádná sláva, ale ani žádná tragédie. V sobotu 8.8. už začínáme naostro. Na našem hřišti přivítáme oblekovickou "Ajku" neboli FK Znojmo B. Pevně věříme, že první body okresního přeboru zůstanou doma.

              (lan)














1 komentář:

  1. U třetího videa jsme se marně ptali, kde je Roman? Chvíli předtím byl vystřídán...

    OdpovědětVymazat