úterý 11. srpna 2020

V neděli jedeme do Rakšic. Utkání Práče -Jaroslavice 23.8. v ČT

 Zatěžkávací zápas nás čeká v neděli v Rakšicích. Domácí jsou po výrazném vítězství v Prosiměřicích (0:7) mírnými favority, ale věříme, že v úplnější sestavě jim budeme více než rovnocenným soupeřem.

OP: Rakšice A - Božice NE 16.08.2020, 17:00 h, hřiště Rakšice, HR. Fiala


Malé ale důležité doplnění reportu z úvodního zápasu Božice - IE Znojmo B:
V roli kapitána týmu se po čase opět objevil KaKa - Kamil Kalina - a svou roli zvládl na výbornou. Pomohlo to nepochybně i jeho hře, která byla ještě zodpovědnější a důraznější než obvykle. Zvláštní pochvalu pak zasluhuje za nasazení a pohotovost při záchraně před nějvětší znojemskou gólovou šancí. Tak to klobouk dolů. :-)



Další fotbalové informace z OFS:

Na webu OFS Znojmo jsou publikovány změny a úpravy pravidel platné od 1.8.2020. Patří k nim třeba i hraní rukou:


Dále je zde publikována nominační listina rozhodčích. Pro okresní přebor jsou nominováni následující:
1. Ďurko Michal Šanov  2. Fiala Tomáš Bohutice  3. Horký Marek Tasovice  4. Chaloupka Michal Prosiměřice  5. Kolesa Zdeněk Znojmo  6. Koudela František Znojmo  7. Novák Jiří Višňové  8. Palát Jiří Micmanice  9. Petlach Lukáš Vedrovice 10. Pikart David Znojmo  11. Strapina Radek Šatov 12. Šachl Jiří Moravský Krumlov  13. Šťáva Jaromír Nové Syrovice

Zprávy z komise rozhodčích:

FAČR schválila následující hygienická opatření, která budou aplikována napříč všemi českými fotbalovými soutěžemi, tedy i v utkáních OFS Znojmo: 

11.1. Všichni účastníci utkání kromě diváků (hráči, funkcionáři, pořadatelé, rozhodčí, …) musí vyplnit a podepsat formulář ohledně COVIDu. Všechny osoby uvedené v ZoU musí před utkáním předložit formuláře rozhodčímu. Formulář i celé znění nařízení jsou vystaveny na titulní stránce OFS Znojmo v sekci Obsazení rozhodčích. 

11.2. Při nástupu k utkáním se nyní neprovádí podávání rukou. Po nástupu na hrací plochu a pozdravu diváků tedy ihned následuje losování za účasti všech rozhodčích a obou kapitánů.


A ještě jedna zajímavá informace:

Komise rozhodčích obsadila utkání OP Práče – Jaroslavice, které se bude hrát 23.8. 2020 v 10:15 před kamerami České televize. HR byl zvolen hlasováním členů KR, které skončilo poměrem hlasů 2:1.

Zveme Vás na fotbalové utkání v přímém přenosu České televize ČT4 Sport, ve spolupráci Můj fotbal živě (tento projekt se zabývá přiblížením nižších fotbalových soutěží a života na venkově jako takovém).

Utkání se uskuteční 23.8.2020 v neděli mezi celky FK Práče vs.  TJ Sokol Jaroslavice od 10:15 hodin v obci Práče u Znojma.

Bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, občerstvení zajištěno, ochutnávka vín, kávy Cimbálová muzika Jožky Šmukaře, občerstvení všeho druhu zajištěno.

Těšíme se na Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat