středa 9. září 2020

Piráti jdou do krajských voleb a podpoří Tomáše Třetinu na senátora

V těchto dnech už je volební kampaň do krajských i senátních voleb v plném proudu. Znojemští a potažmo jihomoravští Piráti připravují řadu akcí, do nichž se může zapojit každý. Ve čtvrtek 10. září zastaví v 15 hodin na Horním náměstí ve Znojmě Pirátský autobus i s volebním lídrem Lukášem Dubcem z Vranovské Vsi a v sobotu 19. září zvou znojemští Piráti na akci UKLIĎME ČESKO S PIRÁTY. No a velmi důležitá je i následující zpráva: Jihomoravské krajské sdružení Pirátů vyjádřilo podporu Tomáši Třetinovi (starosta Moravského Krumlova) do nadcházejících senátních voleb!



Pirátský autobus 10.9. ve Znojmě! Najdete nás na Horním náměstí od 15:00 do 19:00.
Následně proběhně diskuse lídra krajských voleb Lukáše Dubce s poslankyní Danou Balcarovou na téma sucho v restauraci Tusto od 19:00! (Tu najdete na rohu Dolní České a Kramářské ulice).

Jihomoravské krajské sdružení Pirátů vyjádřilo podporu Tomáši Třetinovi


Jihomoravské krajské sdružení Pirátů vyjádřilo podporu Tomáši Třetinovi do nadcházejících senátních voleb.
Svým programem a odpověďmi ohledně pirátských priorit přesvědčil většinu členů našeho krajského sdružení k jeho podpoře.
Jsme rádi, že ve znojemském obvodu došlo k spojení sil většiny opozičních stran a je tak ještě větší šance ke zvolení slušného senátora.

Těší mě, že podporu Tomáši Třetinovi vyjádřilo i hnutí STAN, v jehož barvách kandiduje do krajského zastupitelstva božický místostarosta Jiří Čada. Podobně Tomáše Třetinu podporují ODS, KDU-ČSL a Spolu pro Moravu (TOP 09, Zelení, LES, Idealisté a Moravské zemské hnutí).



Miloš Vystrčil jednal jako chlap. ✊ Kéž bychom měli víc takových politiků. 



5. září v 9:00 Piráti se na konci prázdnin rozhodli, že mě podpoří v kandidatuře na senátora. ❗️To je dobrá zpráva pro mě, ale hlavně pro mé voliče. Víte, žijeme ve vzácném a výjimečném obvodu, kde byla domluvena tak široká podpora. 🤝 Lidi volají po tom, aby se politici především dokázali domluvit. A v Senátu to platí obzvláště - jednotlivec bez spojenců toho mnoho nedokáže, i když je senátorem pro všechny.




Akce Ukliďme Česko s Piráty bude letošní rok opět i ve Znojmě! Přidejte se k nám 19.9. od 9 hodin i vy a pomozte nám udělat z našeho Znojma ještě hezčí město! 🙂 Začínáme u bývalé restaurace Diana.

(lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat