neděle 24. října 2021

Bez střelce, v oslabení a s otevřeným hledím jsme padli


Už před zahájením zápasu bylo zjevné, že to dneska nebudeme mít jednoduché. K nemocnému střelci Žankovi se ve 12´ připojil vyloučený Pumpido (to už jsme od 8´ prohrávali 1:0) a odstoupivší hrající trenér Jura (aby mohl do brány Čopek z lavičky). Přesto jsme záhy hru vyrovnali, dokonce jsme byli mírně lepší a v závěru první půle jsme krásnou brankou Žapíka přímo z rohu vyrovnali na 1:1.

OP: Hostěradice A - Božice A 5:2 (1:1). Obě naše branky dal David Švejdík




Škoda, že jsme v úvodní desetimutovce neproměnili aspoň jednu ze dvou šancí Evžena. Jednou míč jenom lízl hlavou, podruhé mu míč na velmi hrbatém tvrdém povrchu odskočil. K dovršení smůly začal Zdenála tahat zadní stehenní sval a ve 20´ ho musel nahradit náš poslední nahradník Bojar.

V 26´ nebyl Lovcovi uznán gól pro předchozí ruku na vlastních prsou. Měli jsme dvě dobré příležitosti (Bojar, Lovec) a blýskl se i Čopek v brance.

V 55´ byl ve vápně sražen Lovec a Žapík nařízenou penaltu bezpečně proměnil. Vedení 1:2 bylo za vzniklé situace překvapivé, ale zasloužené. Domácí to ale nevzdali, probudili se z letargie předcházejích minut. Poprvé to Čopek vyřešil výborně, podruhé nikoliv - a bylo to 2:2.

Domácí to nakoplo k ještě větší aktivitě, my jsme místo zajištění zadních řad hru otevřeli. Chviličku to vypadalo nadějně, ale Lovec v gólovce v 68´ uklouzl. Obratem šli domácí do brejku a taky do vedení 3:2.

V 73´ pochybil hlavní sudí, když domácí gólman chytil do rukou kopnutou malou domů. Bohužel sudí ukázal "Nic se nestalo, hrejte dál". Konečné záseky padly opět z našich chyb při otevřené hře a domácích brejků v 78´(4:2) a v 86´(5:2).

Nás diváky potěšil Čopek v brance a fakt, že jsme ani za nepříznivých okolností nesložili ruce do klína.

V sobotu si to doma rozdáme s Moravským Krumlovem B o konečné pořadí po podzimní části OP. Bude to bez Pumpida a asi i bez zraněného Zdeňka, ale věříme, že svou kůži neprodáme lacino.

                                      (lan)

PS. A k dovršení smůly jsem v NB nechal kartu do foťáku, takže jsem udělal jen ilustrativní záběry z mobilu.







Žádné komentáře:

Okomentovat