neděle 5. června 2022

Akcí moc, lidi se v tom ztrácí....


Dvouletá covidová pauza
udělala v myslích a chování lidí daleko větší paseku, než se čekalo. No a když k tomu přišla Putinova invaze na Ukrajinu a začala nepochopitelná válka, která vyhnala miliony uprchlíků z Ukrajiny do okolních zemí, přišly s tím ruku v ruce ekonomické potíže a naše psychika i peněženka dostává další ránu.


Začínáme hodně zvažovat, co je zbytné a co nezbytné, za co peníze vydáme a co oželíme a vůbec, zvažujeme, jestli někam jít nebo nejít. Proto jsem i já rezignoval na zveřejňování pozvánek na různé akce v okolí, protože vím, jak to teď chodí ...

Jsem rád za své spolupracovníky, kteří mi různé věci posílají, snažím se aspoň jim vyhovět, ale znovu podtrhuji, že takové ty krátké aktuální glosy a poznámky přesouvám na své facebookové stránky a kdo facebook nemáte a nepoužíváte ho, tak prostě máte smůlu.

Tolik na vysvětlenou, že toho na blogu ProBožice už není tolik jako dřív. Není a asi ani nebude. Navíc svůj čas věnuji řadě jiných aktivit a povinností.

O tom, co se děje v Božicích se dozvídáte na webových stránkách obce Božice, na facebooku obce Božice i v pravidelném obecním periodiku Božický zpravodaj, které dostáváte do svých stránek zdarma, kdykoli vyjde. Tak sledujte i tyto informace.

                                    (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat