pondělí 6. června 2022

Fotbal: Tíha odpovědnosti


Netuším, co všechno může mít vliv na herní projev i psychiku hráčů, ale ve chvíli, kdy se bojuje o tu nejvyšší metu, mají to všichni v hlavě stejné, ať je to Souček s Kuchtou, nebo Čudl s Žankem. Z tohoto úhlu pohledu viděno procházíme těžkým obdobím závěru okresního přeboru se vztyčenou hlavou. A nic na tom nemění fakt, že už nedáváme tolik branek jako na podzim nebo v první polovině jara.

OP: Jezeřany - Božice A 0:2 (0:1). Branky: vlastní a Žanek (Honza Lukáš)


Do naší sestavy se na tento zápas vrátil Zdeněk a z lavičky si zahráli i kluci z Béčka (Honza Sz. a Dalibor). Náš vedoucí gól si dali po výborně kopnutém rohu domácí hráči hlavičkou obránce sami ve 40´ a pojistku našeho dnešního vítězství nám v 50´ zajistil přesnou střelou po zemi na zadní tyč náš střelec Žanek.

Jinak jsme v průběhu zápasu nechali vyniknout i našeho gólmana Pumpida a i domácím hráčům, kteří se po mnoha letech pobytu ve vyšších patrech fotbalových soutěží (z toho 3 roky v krajské I.B třídě) s okresním přeborem loučí, jsme fotbal určitě neznechutili, ba naopak nasazením a bojovností se sami mohli přesvědčit, že pobyt ve III. třídě nemusí trvat dlouho....

Vzrušujících fotbalových okamžiků v tomto zápase tentokrát nebylo příliš, ale nesmírně důležité tři body vezeme domů - a vo tom to je! :-)

                            (lan)

Malý fotopříběh ze zápasu si prohlédněte zde:

















Žádné komentáře:

Okomentovat