neděle 19. června 2022

TJ Sokol Božice, vítěz Znojemské pivo okresní přebor, sezóna 2021/2022 (akt.)


Momentálně nejvýraznějším reprezentantem obce Božice jsou fotbalisté TJ Sokol Božice
. Po dvou koronavirových sezónách, kdy měli naši fotbalisté rovněž nakročeno k vítězství v okresním přeboru Znojemska, a které se kvůli nesmyslně přísným vládním opatřením Babišovy vlády nemohly dohrát, jsme se letos konečně dočkali historického úspěchu božické kopané. Stali jsme se jasným vítězem okresního přeboru s právem postupu do krajské I. B třídy. Spekulace o tom, jestli tohoto práva využijeme už jsou utnuty a na podzim se tak naši hráči posunou o level výš ve svém sportovním tažení.


Všichni si uvědomují, že to bude jeden z těžších kroků, který si vyžádá daleko větší součinnost s obcí Božice a taky daleko větší nasazení celého výboru fotbalového oddílu. Že jsou tam dosti značné rezervy, o tom si už delší čas cvrdlikají všichni vrabci na božických střechách.

A tak zatímco v Mor. Krumlově, kde jsme v sobotu hráli poslední zápas superúspěšné sezóny, byl slavnostnímu aktu předání poháru pro vítěze soutěže přítomen nejen předseda OFS Znojmo Milan Večeřa, ale také senátor, moravskokrumlovský starosta a šéf krumlovského fotbalu Tomáš Třetina, božická fotbalová i obecní generalita bohužel chyběla. A to nejen v Mor. Krumlově... Ale třeba budou fotbalisté příjemně překvapení během tradičních božických krojovaných hodů o víkendu 25.-26. června. Nikdy není pozdě a božičtí fotbalisté si za nezměrné úsilí a nasazení, za super výkony a za neskutečně významnou reprezentaci obce poděkování a ocenění nepochybně zaslouží.

P.S. Na fbc přišla gratulace:

Tomáš Třetina

Gratuluji
 a přeji hodně štěstí v krajských soutěžích

                                    Ladislav Nevrkla, ProBožice

















2 komentáře:

  1. Velká gratulace.....hoši děkujeme....

    OdpovědětVymazat
  2. Přidáno video - předseda OFS M. Večeřa předává pohár kapitánovi vítěze OP Kamilovi z TJ Sokol Božice

    OdpovědětVymazat