neděle 7. srpna 2022

Dáme góla, dáme!?


 
Jeden z důležitých momentů dnešního zápasu 1. kola krajského poháru mezi Božicemi (nováček I.Btř.) a Ivančicemi (tradiční účastník krajského přeboru) byla situace zachycená na následujících fotografiích. Bohužel mi chybí ta jediná, která by to mohla rozseknout.


Tou chybějící fotografií je moment, kdy míč směřoval na tyč, nebo do branky! Jsme tak půl na půl: odrazil se míč od tyče hned, nebo šel do branky, odrazil se od stehna našeho hráče, pak do tyče a šel ven? Je nám všem jasné, že to může rozseknout jenom Honza B., který stál za čárou v ivančické bráně...! :-)

Osobně se přikláním k tomu, že míč se odrazil od tyče ven! Ale co si o tom myslíte vy, kdo jste na dnešním zápase byli?

A v sobotu už půjde o mistrovské body! Naším soupeřem je hlavní favorit letošního ročníku tým FC Miroslav! Tak nezapomeňte a přijďte povzbudit naše statečné borce!

                                     (lan)











2 komentáře:

  1. Chtělo by to bližší komentář zápasu. Děkuji Laďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně jsem to měl v úmyslu, ale nějak se do toho nemůžu dostat. Reporty asi nechám až na mistrovské zápasy, které začínají už tuto sobotu v 17:30 h. Ono se fakt těžko píše, když to dopadne gólově nepříznivě a vrhá to nepříznivý obrázek na utkání,ve kterém byl soupeř viditelně někde jinde, ale my jsme nehráli pasivně či rezignovaně, ale bojovali jsme do poslední minuty a ten gól jsme chtěli dát.

      Vymazat