čtvrtek 4. srpna 2022

V poháru jdeme dál


 Příjemně překvapení jsme byli ve středu v podvečer v zápase předkola krajského poháru Božice - Šatov. Nastoupili jsme v aktuálně téměř úplné sestavě s takovým nasazením a odhodláním, že jsme se nestačili divit. navíc nám tento bojovný duch vydržel až do konce zápasu, v němž jsme nakonec docela překvaůpivě slavili svoje první vítězství k nějaké krajské soutěži.

Krajský pohár-předkolo: Božice - Šatov 3:2 (1:0). Naše branky: Tomáš Kudlička (1x), Jan Lukáš (2x)


Dobrý fotbal se hrál od úvodního hvizdu velmi dobrého sudího karla Kříže. První čtvrthodinka byla vyrovnaná, z našich vynikli Lovec, Žapík a taky Soukič. V půlce první půle odstoupil krajní bek Roman, chvíli jsme hráli v deseti, přeskupili posty, ale ani moc nešlo poznat, že nás bylo o jednoho méně. Celý dobrý výkon našeho týmu byl korunován v 30´. Kopali jsme přímý kop (Honza Kudlička), míč poslal do vápna Žankovi, tan si míč stáhl na čáru a přesným centrem našel před bránou Pacíka, který zkušeně a s přehledem poslal míč do sítě zaskočeného soupeře.

I zbytek poločasu byl hrán víc pod naší taktovkou, v šanci byli Žanek i Lovec.


V druhé půli jsme se nechali zaskočit rychlou protiakcí hostů v 55´- a bylo srovnáno na 1:1. Šatov si udržoval v těch chvílích mírnou převahu a dal vyniknout našemu Pumpidovi v b ráně. Kapituloval až v 67´ po přímém kopu a rázem bylo skore otočené na 1:2.

Hosté však po vedoucí brance přestali hrát, zato my jsme se rvali jako o život a přicházely zase naše šance (73 a 74´) a vše dokončil Žanek v 75´ podařenou akcí a výstavním gólem na 2:2. Tak to vypadá na penalty, konstatoval jeden z diváků.

JKenže my máme Žanka a máme Čudlas, který kope standardky par exellence. Dali jsme si 2x za sebou roh a Žanek vsítil třetí, vítězný gól -3:2!!!

V závěru jsme takticky vystřídali posledního náhradníka a radovali se z vítězného zápasu.

Podle informací nás v neděli čeká 1. kolo a k nám by měly přijet Ivančice. Zápas začíná opět v 17:30 h.

                    (lan)


Momentky z 2. poločasu:

















































Žádné komentáře:

Okomentovat