Tým šéfkuchaře Petra Fučíka z brněnské restaurace Koishi Fish & Sushi nechybí ani letos v elitní desítce stovky nejlepších restaurací v Česku. Letos jim patří 8. místo.
V dnešním vydání stylového magazínu Esprit je právě elitní desítka představena nejen osobně, ale i se surovinami, z nichž vytvořili špičkové dílo, tak i výsledný pokrm. Tým Petra Fučíka byl letos doplněn o rodilého Japonce Noritada Saito, který se přípravě sushi věnuje více než třicet let.
Vlevo vidíte suroviny: candát, jelítko, pažitka, brambory, lišky, česnek a petržel a vpravo nad portrétem kuchařů je výsledný pokrm: candát, jelítko, pažitkové brambory, lišky, česneková pěna a petržel.
Do 8.12.2013 můžete v této brněnské restauraci (nedaleko červeného kostela) ochutnat k rybím specialitám i špičková vína (250 vzorků od 25 vinařů) v rámci festivalu moravských vín Víno z blízka 2013.
Tak dobrou chuť a mňam!
Ladislav Nevrkla
Žádné komentáře:
Okomentovat