čtvrtek 11. srpna 2016

Toto určitě není v Božicích!

Nevím, jak moc jsou v těchto končinách rozmístěny odpadkové koše, v každém případě není tato "úprava" žádnou vábnou vizitkou daného místa konkrétní obce. My si samozřejmě myslíme, že to není v Božicích!


Ale omyl! Je to u nás! A zrovna v místech, která by měla pro svou historickou hodnotu a kulturně společenskou tradici být ozdobou obce. Tak doufám, že toto nevábné zákoutí křídlovické návsi zmizí ještě dnes. Když to neodstraní ti, kteří to způsobili, víte, kdo to odstranit musí? Hádat můžete třikrát!
                                        (lan)


7 komentářů:

  1. Že by pracovníci obce? Kdo jinej by to taky uklidil.a neni to náhodou u nového obchodu pod kostelem? Už to začíná neví kde by seděli a dělali binec.

    OdpovědětVymazat
  2. Odpadkový koš tam je hned u dveří do obchodu. Je to jen o lenosti občanů to tam hodit ten nepořádek. Pohodlnější je přece jak to odopadne tak to nechat.

    OdpovědětVymazat
  3. Největší problém našich občanů jsou odpadky a sekrementy po pejskach. A ty zarostlé chodníky v postranních uličkách, chodník u školy.Taaak krásná obec a ten chodník u školy je opravdu hruza. Souhlasím s odpadkovymi koši, mělo by jich být víc, ale zase na druhou stranu jsou hned poničené. Takže je to těžké.

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s chodnikama ...stačilo by to postříkat a obsekat hned vedle chodniku..když se stříká u pošty může i u školy.
    .a vypadalo by to líp. Ano koše se ničí.někteří si po pejskach uklidí ale zbytek se ještě dívá jak jejich pes vykonává potřebu a nic..a je to přes půl chodniku.A u nového obchodu by se nemělo dopusit to co je u Vietnamce nahoře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale i u Vachalíka u hřiště a v čekárně u jednoty!!!!!!!!!!to by se teda nemělo dopustit,je to ostuda božic!!!!!!!!!!

      Vymazat
  5. Dostali jste všichni anonymní dotazniky ...tak to tam vše napište od toho to je.třeba se vše změní k lepšímu. Každý umí jen o tom mluvit ..tak konejte a napište co si myslíte.tady se to nevyřeší

    OdpovědětVymazat
  6. Né moc valná vizitka je i před poštou na parkovišti,kde vyloženě dvě nepoužívána auta zarůstají už kytkama.Přitom tam určitě bydlí nájemníci že kolikrát nemají kde zaparkovat. A před obecním úřadem to samé odstavené auto skoro rok.ale co naplat nikomu to asi nevadi

    OdpovědětVymazat