čtvrtek 16. srpna 2018

Kandidátka PRO BOŽICE: Jdeme do toho!


Volby do Zastupitelstva obce Božice se konají za 50 dní. V našem volebním seriálu vám každých 10 dní, které budou zbývat do voleb nabídneme něco málo z kuchyně volební strany, které jsme ponechali tradiční název PRO BOŽICE.

A věřte tomu, že je tady dosti silná vazba na blog, který nepochybně znáte, který čtete, v němž možná i diskutujete nebo do něj občas i něco pošlete nebo napíšete, na blog http://probozice.blogspot.com/. Volby bývají zpravidla jednou za čtyři roky. Proto v této chvíli dáváme na blogu více prostoru volební straně PRO BOŽICE.

Naší i vaší straně, která vám nabízí zajímavé kandidáty i zajímavý volební program. Můžete si být jisti, že všichni naši kandidáti jsou připraveni udělat něco dobrého pro Božice a že každý z nich by byl kvalitním zastupitelem Se vším výše uvedeným budete ve dnech, které zbývají do voleb postupně seznámeni.

A nezapomeňte: Jestli máme mít nějaký vliv, jestli nemá váš hlas zapadnout, je třeba volit celou naši volební stranu PRO BOŽICE. Tak jak vidíte na obrázku pod tímto článkem: Zaškrtněte čtvereček před názvem sdružení PRO BOŽICE.         

                                          (lan)


11 komentářů:

  1. Dobrý den, pane Nevrklo, mohl byste na svém blogu vznést dotaz lidem ohledně České pošty, jak jsou spokojeni s doručováním? Posledních 14 dní nám pošta nechodí, ráda bych věděla, zda je tento problém plošný nebo se jedná o ojedinělou věc. Původní zaměstnanci totiž dali výpověď a pošta nabrala nové místní zaměstnance. Děkuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sám jako předplatitel několika novin a časopisů jsem v době, o které píšete, nedělal nic jiného, než bombardoval Českou poštu, poštu Hrabětice a redakce dotyčných novin a časopisů!!!! Co to bylo zabitého času a nervů!!! Nakonec mi třeba Reflex č. 31 přišel 2x - jednou od Reflexu a jednou v obálce od České pošty!!!! Naposledy pak minulý týden, kdy se Reflex č. 32 a další pošta objevily ve schránce v sobotu navečer!!!! Jestli tedy to roznáší někdo od nás, tak jo... Řekl bych, že Jára Cimrman, Zdeněk Troška nebo Šimek s Grossmannem by to lépe nenapsali a nezrežírovali. Česká pošta je podivný moloch, který si dělá, co chce a hlavně svým lidem pořádně nezaplatí! Problém s doručováním je prakticky celorepublikový. Ví o tom i nadřízený orgán České pošty, kterým je Ministerstvo vnitra (J.Hamáček - ČSSD) i pan premiér (A.Babiš - ANO). Bohužel zatím neudělali v tomto směru NIC!!! Spíš se pořád spekuluje, jak to zařídit, aby na venkově byly různé služby pro lidi čím dál tím nedostupnější. Když si vzpomenete na 90. léta a jak vše bylo možno vyřídit v místě, jistě by u nás byl i automat na peníze (tenkrát bohužel ještě nebyly karty tak rozšířené), občanku jste taky vyřídili na obecním úřadě v Božicích .... Škoda slov.... Ale pište své zkušenosti a názory.

      Vymazat
  2. Nejste jediná..... roznosy katastrofální. Na obálce je jasně vyznačené číslo popisné a dotyčná si to hází do schránky kam se ji zlíbí...... asi tak......

    OdpovědětVymazat
  3. A hlavně dotyčná než něco hodi někomu do schránky 10x si to obrátí v rukou aby zjistila co v tom je.posta chidi i se 14ti dennim zpožděním a nehledě na to že jsou to i věci které mají být zaplaceny do určité doby.děs a hrůza . Poštu roznaší opravdu kde kdo.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi by se o to měl taky zajímat obecní úřad. Zavolat a upozornit na tyto skutečnosti odpovědná místa. Vždycky to tak bylo, že se obec o své občany starala, bojovala za ně nebo poradila i v takových nepříjemných záležitostech, kde je jedinec většinou bezmocný. To je můj názor a tak bych postupoval já. (lan)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zase za to může obec.mohli by roznašet ještě poštu :) :) pošta si má udělat pořádky.když mají lidi pusy na jiný věci tak i toto by si mohli vyřídit.a ne si "jenom" o tom povídat mezi sebou.a nebo stěžovat si tady.ten by postupoval tak jinej tak:) každého názor ..

      Vymazat
    2. Neprší? Volejte na obec!

      Vymazat
    3. Jj, tady někdo nechce záměrně pochopit??? Snad to, aby tady byla dobře fungující pošta a aby i doručování zásilek splňovalo standardy pro 21. století je v zájmu každé obce. I té naší. A když to s doručováním nefunguje - jako že to hrubě nefunguje - tak bych i já očekával tlak od všech starostů. Je to přece v zájmu jejich spokojených občanů. To není jenom o Božicích. Takže ano, starostové by měli - třeba prostřednictvím svého Svazu měst a obcí - vytvořit daleko silnější tlak na vládu. Ta je nakonec zodpovědná a ta má a může konat. V Česku jak se nikdo neozve, tak se nekoná!!!

      Vymazat
  5. Milý anonyme s odpovědí ve 13.03..... i upozornění mé přítelkyně na poště,ze si nepřeje aby její korespondence byla vhazována do schránky jejího EX když je tam jasně vyznačené popisné tak i po 14 dnech, žádná změna. Co jsem slyšel, roznáší to nějaká ,,rachomejtle,, z posádky..........a proč takové oslovení - no když neumí číst, nemá co roznášet poštu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poštu nemá roznašet kde kdo. A to že pošta nemá "normální zaměstnance "to už je jejich problém.ne obce.taky se nám stalo že ve schránce úplně jiný příjmení je to katastrofa. A naše dopisy a pošta nikde :) a odkdy se roznaší pošta v neděli?! A ne jenom rachomejtle" z posádky ale i z Božich bohužel

      Vymazat
  6. Milá čitatelko důchodového věku naší malebné vísky. Články píši já JAROSLAV KLECAR -MLADŠÍ. Takže až budete zase někam něco pouštět do éteru a dostane se otázka až na mého tatíka, budte tak hodná a ověřte si nejdřív info kdo co píše,kdo je autorem. Pokud máte přímo otázky na mě,zastavte se,pokud budu doma,myslím že chodíte často kolem nás se svojí kamarádkou. ;-) ;-)

    OdpovědětVymazat