pátek 8. února 2019

Pomozte v pátrání po Octavii combi a autosedačce

Na sociálních sítích je sdílená prosba o informace v pátrání po odcizené Octavii combi zlatá metalíza v Břežanech a autosedačce Romer, která se v oktávce nacházela. Ke krádeži došlo právě před týdnem.







7 komentářů:

  1. Takovím kurvam bych zlámal ruky a hnaty

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,než hledat kdo ukradl octavii bylo by lepší najít domov pro psa co spí u obchodu pod kostelem už tři dny. L. ..Á.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je někdo hodně chytrý.. Tak když o tom psovi víte tak proč nepodniknete nějaké kroky k tomu aby se našel domov pro něj. A vy si myslite že pro tu rodinu to je asi hrozně jednoduchý když jim někdo ukradl auto? Než něco napíšu tak trochu přemýšlím co napíšu!!

      Vymazat
    2. Určitě ani paní, která upozornila na opuštěného Bernského salašnického psa u bývalé křídlovické hospody, nechtěla zlehčit krádež auta. Ono je to strašně těžké upozornit na opuštěné psy, když na druhou stranu víte, že v minulých dnech přišly o život dva - tři božičtí psi větších plemen a nikdo taky neví proč??? V současném Česku, kde nejvyšší státní představitelé nerespektují prakticky nic, urážejí své oponenty i běžné občany, staví se do role jakýchsi neomezených arbitrů, kteří si můžou dovolit prakticky cokoliv a nic se jim nestane, ještě je lidi obdivují a volí!!! Tak co očekáváte od takové společnosti??? Dneska není respekt před ničím a před nikým!!!

      Vymazat
  3. Se nebojte že nikdo nic nepodnikl a že když jdu okolo že psa nenakrmím.....

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, nevíte kde skončila fenka Bernského salašnického, co byla několik dní u obchodu?

    OdpovědětVymazat
  5. Zeptejte se na božickém obecním úřadě, jestli není v dočasném útulku. Nebo už ji majitel našel. Ony fenky mají teď "své dny" a tak mají tendenci najít si svého fešáka ... Ale fakt nevím, kde se momentálně nachází.

    OdpovědětVymazat