pondělí 18. února 2019

Z posledního zasedání obecního zastupitelstva

Vzhledem k tomu, že jsem byl pracovně mimo obec a nemohl jsem zasedání osobně navštívit, můžu podat jenom informaci, jakou zveřejnila obec na svých webových stránkách.


Informace byly podány z jednání finančního a kontrolního výboru a rady obce. Projednávaly se majetkové záměry a žádosti.
Zastupitelstvo schválilo záměry prodeje části tří pozemků v k.ú. České Křídlovice i Božice. Schválilo prodeje pozemků (orná půda) do podílového  spoluvlastnictví  T.Z. a J.M. v k.ú. České Křídlovice a  prodeje pozemků  (tři zahrady) v k.ú. Božice manželům M. a M. Š. Dále schválilo prodej pozemku (ostatní plocha)  v k.ú. Božice T.R. Schválen byl též prodej pozemků v k.ú. Božice do podílového spoluvlastnictví J.Z. a J.K. Jedná se o dvě vinice a tři zahrady.
Zastupitelstvo naopak neschválilo prodej pozemku (zahrada) v k.ú. České Křídlovice manželům R. a J. H.
Byla rovněž schválena žádost o poskytnutí dotace spolku Senioři Božice - Hrádek a následně i smlouva tomuto spolku ve výši 20.000 Kč.

A to bylo vše.
                                                    (lan)

1 komentář:

  1. Ve dnech 25. až 27.února 2019 je ordinace praktického lékaře pro dospělé v Božicích uzavřena. Akutní případy ošetří ordinace MUDr. Přinosila v Dyjákovicích.

    OdpovědětVymazat