neděle 18. července 2021

Fotbalová příprava: Padli jsme po boji


 Poslední přípravný zápas odehráli naši fotbalisté dnes odpoledne proti velmi kvalitnímu soupeři, účastníkovi I.A tř. sk. B Kraje Vysočina SFK Dukovany. Po velmi odpovědném výkonu jsme nakonec padli 2:3.

Příprava: Božice - Dukovany 2:3 (0:1). Naše branky: host Peťa a R. Nevoral ml.


Přišel jsem po 30´a viděl jsem docela kvalitní zápas, v němž jsme byli favorizovaným hostům víc než důstojným soupeřem. První i druhou branku jsme dostali po rychlých útocích hostů v úvodních minutách obou poločasů. Ve 49´ jsme snížili na 1:2 a od té chvíli jsme hráli se soupeřem vyrovnanou partii. Tlak jsme korunovali vyrovnávací brankou a všichni jsme si přáli, aby to tak už zůstalo. Jenže posledních deset minut "jsme už šlapali vodu" a hosté toho využili ke vstřelení vítězné branky. V závěru pak přísně nařízenou penaltu kryl výborný "Pumpido v brance (podívat se na ni můžete na mém facebooku - https://www.facebook.com/Nevermind1956) a tak jsme přijatelný konečný stav udrželi.


V neděli 25.7.2021 v 17 hodin hostíme na domácím hřišti nováčka III.B tř. tým Dobřínska. Bude to první zápas letošního ročníku Okresního poháru v kopané.


                                        (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat