úterý 5. ledna 2010

Poločas rozpadu: Komu není rady, tomu ...?

3 komentáře:

  1. Tak jsem konečně našel vhodnou rubriku, i když již značně zaprášenou, protože poslední článek zde byl napsán už dávno. Asi bych rubriku aktuálně přejmenoval na - Čtvrtinu rozpadu - a rád bych otevřel téma plnění volebních programů, protože ona čtvrtina volebního období uplynula.A právě v této rubrice byla vždy kritizována bývalá rada obce, že vše dělá špatně a jak všechno bude lepší a promyšlenější. Určitě se všechno slibované nepovedlo, protože ono se lépe řeční, než dělá. Něco se určitě povedlo a změnilo. Občan má oči a ty vidí, i když je pravda , že má občas před očima asi mlhu. A tak by bylo dobré oprášit volební program a bez emocí, zlomysností a zášti vyhodnotit ,jak se daří jeho plnění. Ve článku: Komu není rady,tomu... je kritizována snaha o opravu a využívání obecního sklepa, dnes se ale radní pyšní tímto dříve zatracovaným sklepem. Nebo , kde je dříve opozicí tolik postrádaný dokument Strategický rozvoj obce? Nebudu více pokračovat, nechci být takový vrták jako dřívější tzv.opozice. Tak co, pustíte se do hodnocení a přiznáte, že ono to není všechno tak snadné ? Nechci žádné vyšponované hodnocení, ale spíše určitou polemiku v přátelském duchu a trochu pozvednou to naše zkomírající občanstvo k větší účasti na životě obce. V porovnání s naším blízkým i vzdálenějším okolí začínáme pomalu kulhat na obě nohy a jestli nechceme zkončit na vozíku, dělejme se sebou něco.

    OdpovědětVymazat
  2. Máte částečně pravdu. Není to jednoduché a nepovedlo se vše jak jsme chtěli.A diskusi se nebráním, alespoň co se mě týče. Jen mě mrzí, že nevím s kým vést diskusi když jste se zapomněl podepsat. Karel Kučera

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem na rozpacích, jestli se pouštět do anonymní diskuze. Zvlášť spojení "zkomírající občanstvo" mě však zaujalo... (lan)

    OdpovědětVymazat