středa 18. května 2022

Plichta s Prosiměřicemi (+fotoreportáž)

 


Třebaže hosté nastoupili k zápasu bez svého vykartovaného elitního střelce Denise Kuřitky, "zlobili" nás od začátku do konce. Naši hráči působili tentokrát tak trochu jako čeští hokejisté. I když jsme si vytvořili řadu dobrých gólových příležitostí, chyběla tomu taková ta herní pohoda.

OP: Božice A - Prosiměřice A 1:1 (0:0). Náš vyrovnávací gól dal z penalty Žanek (Honza Lukáš)



Už ve 2´ šla na Pumpida první jedůvka. Prosky hrály přímočařeji, přesněji a lehce a další šance na sebe nedaly dlouho čekat. Když ve 22´ řešil Pumpido úspěšně již třetí prosiměřickou tutovku, dokonce jsme se ve skrytu duše začali obávat .... My jsme se osmělili až po 25´ hry a Číža tak důsledně dotíral, že si hosté málem dali vlastence ... Ťukec Lovec - Žanek byl zakončen povedenou střelou - už jsme ho tam viděli!!! Byl z toho jen roh. V závěru poločasu (kolem 39´) se Prosky dožadovaly penalty, ale sudí Kolesa situaci posoudil dobře. Početné klubko emotivních hostujících fanoušku sice hlasitě pokřikovalo, ale to bylo tak všechno...

Druhá půlka patřila od úvodního hvizdu nám. Začali jsme zostra a 3x jsme se dostali do šance - Žanek, Lovec i Čudl však své akce gólem nezakončili. "Potlesk si vysloužila naše akce v 51´, na jejímž konci byl opět dneska velmi aktivní Čudl. 

Jako studená sprcha pak přišla následná rychlá protiakce hostů, naše chyba ve vápně a Pumpido byl tentokrát překonán. Od 52´ jsme prohrávali 0:1. Povzbuzení hosté byli hnáni svými fanoušky k další brance, která by vedení pojistila.

Začalo se faulovat, byly řeči a žlutilo se. V 61´jsme vytvořili velký tlak, ve vápně byl "zaháčkován" Kamil a sudí nařídil bez zaváhání penaltu. Tu bezpečně proměnil Žanek a srovnal na konečných 1:1. 

Do konce poločasu jsme viděli ještě několik gólových šancí od našich i u hostů. Dvě tutovky jsme měli my - v 87´ Čudl a v 89´ Lovec, jednu hosté, když Pumpido zázračně vyrazil míč po rohu.

A jak šel dneska zápas:

























Žádné komentáře:

Okomentovat