pondělí 1. dubna 2019

Kulečník: Vasil udolal po třech hodinách Čudla

Pumpido, Čudl, Jura, Petys (všichni
v popředí), Žapík s bílou kšiltovkou
a Tonic vpravo vzadu - to jsou někteří
z aktérů letošního kulečníkového
turnaje
V sobotní tříhodinové bitvě o titul letošního přeborníka v kulečníku udolal Vasil Čudla 2:1. Vítěz základní části a taky jeden z vítězů jednoho z minulých ročníků Vasil nakonec bere v letošním kulečníku vše.


Poražený Honza naopak paří k příjemným překvapením turnaje a druhé místo je zaslouženou odměnou jeho stále se lepšícího herního projevu v průběhu celého turnaje, který tradičně začíná kolem Vánoc (proto má letošní ročník označení Turnaj v kulečníku 2018) a vrcholí před Velikonoci. Letos to nakonec borci zvládli do Apríla!
Play off bylo zajímavé a přineslo nejedno překvapení. Před branami finálových zápasů tak zůstal Jura, kterého překvapivě ve čtvrtfinále udělal Pumpido. Je vidět, že poctivý fotbalový trénink vede i k celkové posílení osobnosti! Mistr sice zdolal Luďu, na Čudla v semifinále však nestačil. Díky vítězství nad Pumpidem mu nakonec patří krásné 3. místo.
Vítězem turnaje se stal Vasil. V sobotu převzal z rukou ředitele turnaje Luďka všechny ceny, jenom ta ode mě mu ještě chybí. Snad se někdy potkáme...! :-)

         (lan)



Žádné komentáře:

Okomentovat