čtvrtek 18. března 2021

Do pondělka nesmíme k Hraběcí studánce, na Starý Karlov ani na část božického nádraží

Takhle kvetly sněženky 24.
března 2018 u rybníka nedaleko
Hraběcí studánky. Tak snad se
tam 24. března 2021 podíváme
též...

Pokud si říkáte, co to tady píšu za pitomost, tak vězte, že výše vyjmenované lokality se nenacházejí na katastru obce Božice, ale na katastru obce Šanov! Podobně jsou na tom občané Borotic, kteří nesmějí k mokřadu, ani  do sklepní uličky u Borotic.



Tyto atrakce se nacházejí totiž na katastru Českých Křídlovic a můžeme tam jenom my z Božic, protože křídlovický katastr patří Božicím. Prostě jedna vládní pitomost na druhou!!! 

Od pondělka budeme moci bloumat - představte si Babišovu blahosklonnost  - po celém okrese Znojmo. Do Drnholce, Troskotovic nebo Branišovic na straně jedné, do Laa d. Th nebo Moravských Budějovic na stranách druhé a třetí moci jeti nadále nebudeme. Naše moudrá vládní vrchnost tak rozhodla, protože jak vjedete na jiný okres, tak se buď sami nakazíte covidem, nebo ten covid někomu z okresu Břeclav, Brno-venkov, Mistelbach nebo Třebíč prostě a jednoduše předáte. Vzpomeňme na bájnou scénku dvojice Kaiser - Lábus Klíště!!!!

A běda, jak ze svého příbytku vyjdete ven bez čínské roušky nebo čínského respirátoru! To na vás může zakleknout příslušník policie a vynutit si jejich nasazení. Tak vstoupíme do prvního jarního dne roku 2021!

                                                (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat