pátek 14. července 2017

Hasičské závody připraveny. Soutěží božické ženy

Naše želízka v ohni! Proč by to v sobotu
nemohlo vyjít?
V dosavadních pěti závodech okresní hasičské ligy skončila božická děvčata dvakrát druhá a jednou třetí, na vítězství zatím čekají. Možná si říkáte se mnou: Proč ne teď v sobotu? Proč ne na domácí dráze?


V pátek v podvečer se hasiči v hojném počtu podíleli na přípravách na zítřejší závod. Někteří dodávali akci svoji sílu, jiní museli přidat i myšlenku, protože na fotbalovém hřišti už dlouho takové závody nebyly a i v zemi čekají různé záludnosti, včetně třeba podzemního vedení závlah.
V sobotu od rána bude na hřišti živo, vlastní závody začínají v 10 hodin požárními útoky mužů. Kolik bude startovat družstev, nevíme, registrace probíhá před závodem. Ženy počítají, že přijdou na řadu až po obědě, tj. po dvanácté hodině. Ale co kdyby se závody vyvíjely rychleji? Pak neváhejte a přijďte se podívat na kvalitní výkony hasičů o něco dříve a přijďte povzbudit naše ženy v soutěži.
Občerstvení je zajištěno od rána, hladem a žízní určitě nikdo trpět nebude.
Závody jsou součástí pohárové soutěže hasičských družstev (hasičské ligy), ale zároveň jsou i soutěží O pohár starosty obce Božice. Takže se možná v soutěži ukáže nejen družstvo žen, ale i družstvo božických mužů, které se jinak závodů ligy neúčastní.

           (lan)









Žádné komentáře:

Okomentovat