pátek 14. ledna 2022

Dopravní nehoda z Lechovic na Borotice (akt.)


 Dnes ráno po šesté hodině došlo na půli cesty z obce Lechovice ve směru na Borotice k dopravní nehodě. Plánované odstranění následků nehody a případné uzavření silnice je uváděno do 12 h.


Podle řidičů to ráno na celém úseku z Božic až k lechovické státní silnici klouzalo.

              (lan)

Nehoda byla bohužel smrtelná pro spolujezdkyni  a posléze i řidičku. Podle Krimi zpráv na CNN Prima News se jednalo o dvě ženy středního věku, které jely do práce do božického Domova. Starší modrý renault narazil do stejné hrušně s pomníčkem, do níž smrtelně narazil před několika lety 19letý mladík.






9 komentářů:

  1. Inkriminovaná hrušeň již prý leží v poli. Konečně....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě je mě líto co se stalo. Je to velká tragédie, ale stromy přece za nic nemůžou

      Vymazat
  2. ta hrušeň za nic nemůže...lidi by se nad sebou měli zamyslet...

    OdpovědětVymazat
  3. To je pravda. Stát se může cokoli, ale ta hruška �� za to skutečně nemůže. Náledí je nebezpečné, život a doba hrozně uspěchaná. A pak to dopadne takhle. Škoda každého života. Ale to si musíme uvědomit včas.

    OdpovědětVymazat
  4. Já samozřejmě beru, že strom není hlavním viníkem jakékoliv dopravní nehody. Na druhou stranu i výsadba alejí kolem cest musí reagovat na změny v dopravě a provozu na pozemních komunikacích. Vyčítat něco nešťastníkům, kteří byli zaskočeni nečekanými změnami počasí, je marné a zbytečné. Jsou bohužel kolem silnic místa, o nichž víme, že jsou nebezpečná a proto bychom i ze strany správců silnic měli dělat všechno proto, abychom nebezpečí zmenšili a zmírnili. A přeberte si to jak chcete, za mě tam ta hrušeň prostě a jednoduše už dávno být neměla. Byla nebezpečným "magnetem".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo jo....ja ja ja a jen já...
      nebezpecné magnety máme my sami jen ve svych hlavách...
      co takhle predvidatelnost....? nic?

      Vymazat
  5. Snad i vy píšete nějaký svůj osobní názor a nikdo vám ho nebere. A na filozofii tentokrát není prostor. Řidička, která spěchala do práce jistě předvídala, cestu znala, ale nečekala zradu počasí i rozdíl v údržbě silnic. Po státní jela po ošetřené bezpečné silnici, bohužel silnice Lechovice - Borotice - Bložice už není státní a podléhá jinému režimu údržby. O různých "zrádných" místech ani nemluvě. Tak si necháme každý ten svůj náhled na věc, což bude asi nejlepší řešení. Vidím, že se domluvit nechcete a trváte jenom na tom svém názoru, že "hruška za nic nemůže".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to preci neni o nějaké domluvě...na ničem opravdu netrvam....ale zrejme...jak pisete vy "jiste predvidala" no tak asi nepredvidala, jinak by nedopadla jak dopadla....

      Vymazat
  6. S anonymním diskutujícím už jsme řekli vše podstatné, obrázek si udělá každý sám. Na obšírné diskuze je vhodnější facebook nebo twitter, takže se můžeme potkat tam nebo tam. A děkuji za názor, i když s ním v detailech nesouhlasím.

    OdpovědětVymazat