pondělí 17. ledna 2011

Fotbal: Na jaře to nevzdáme!


Aktuální situací božického fotbalu na prahu jarní části letošní sezóny se zabývala první novoroční schůze funkcionářů fotbalového oddílu.
Jednalo se o všech podstatných otázkách, ovšem ne vše je již dnes definitivně uzavřeno.
Pravidelné tréninky mužů budou zahájeny v neděli 30.1.2011 ve 14 hodin v kabinách na hřišti. Bylo rozhodnuto, že sraz na všechny tréninky bude vždy v těchto prostorách.
Na březen by měly být dojednány tři přípravné zápasy s kvalitními soupeři. Hrát by se mělo na hřišti s umělým povrchem v Hrušovanech n. Jev.
Z funkce trenéra „A“ týmu odstoupil Karel Hala, neboť se po volbách stal novým starostou Božic a jeho prvořadé úkoly směřují nyní trošku jiným směrem. Fotbalu však stejně zůstává věrný a podle potřeby pomůže jako asistent trenéra Romana Himala u božických žáků, které až do loňského podzimu vedl.
Novým trenérem „A“mužstva se stal Jan Kudlička st., faktický prezident klubu. Tým spolupracovníků bude mít dostatečně široký, stejně jako hráčský kádr, na jehož přesné podobě pro jarní boje se ještě pracuje. Každopádně se počítá s návratem několika klíčových hráčů, kteří podzim nedohráli kvůli zdravotním problémům, a pracuje se i na posilách. Víc zatím prozrazovat nebudeme.
Přítomní trenéři obdrželi rozpisy soutěží pro jarní kola a budou nyní zvažovat, zda v některých případech nepožádají o přesuny nalosovaných zápasů. Aktuální rozlosování je na webu http://fotbalbozice.blogspot.com/ a budou zde zveřejněny i případné změny zápasů.
Byť není současné umístění našeho nejdůležitějšího týmu v tabulce okresního přeboru záviděnihodné, na nedělním jednání znělo zcela jasně: Na jaře nic nevzdáváme! Budeme bojovat!

                                                                                                       Ladislav Nevrkla




5 komentářů:

  1. Podle nejčerstvějších informací se podařilo "zablokovat" tři březnové termíny v Hrušovanech k sehrání přípravných zápasů. Všechny jsou na nedělní odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  2. V úterý a ve čtvrtek v podvečer chodí trénovat dorostenci na umělku za školou a při umělém osvětlení. Tak ať je jich tam co nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  3. A zrovna dneska na ně Dufa čekal marně. Že by kluky odrazil poprašek sněhu a teplota lehce pod nulou?

    OdpovědětVymazat
  4. Fotbaloví žáci Božic se v neděli 23.1.2011 zúčastnili halového turnaje v Břežanech s těmito výsledky: Božice-Jamolice 6:1, B.-Olbramovice 2:2, B.-Vedrovice 6:1, B.-Hrušovany 1:3 a B.-Jaroslavice 2:2. Získali 6 bodů, skóre 17:9 a obsadili 3. místo. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Přípravka se nakonec z turnaje v Hostimi 29.1.2011 odhlásila. (lan)

    OdpovědětVymazat