úterý 5. července 2011

Fotbal: Hledají se trenéři

Krátce po skončení ročníku 2010/2011 už se připravuje ročník nový. Nový i názvem hlavní soutěže Hostan okresní fotbalový přebor.

Do nového ročníku 2011/2012 přihlásil TJ Sokol Božice všechny své mužské, dorostenecké a žákovské týmy, stejně jako loni. Rozlosování Hostan OFP, IV.C a dorostu najdete na tomto webu. Bude dobré průběžně toto rozlosování sledovat, neboť v některých případech ještě budeme žádat o změnu hracích termínů. Týká se to např. tří začátků domácích zápasů dorostu, kde budeme žádat o časový posun 30 minut zpět.
Co však je aktuálně na pořadu dne, to je obsazení funkcí trenérů a vedoucích jednotlivých mužstev. U některých týmů je již téměř jasno nebo se projasňuje, u jiných se vhodné řešení hledá. Příkladem prvního je přípravka, kde dosavadního trenéra a vedoucího družstva Martina Vařeku nově doplní Jan Kudlička ml.. Téměř jasno je i u našeho „A“týmu v Hostan OFP a beze změny zůstává náš „B“tým vedený Miroslavem Jandáskem.
Momentálně nás „pálí“ dva týmy: dorost a žáci. Vedoucím dorostu zůstává Tomáš Rauš, hledá se však dorostenecký trenér. Nějaké řešení se již sice rýsuje, nic však v dané chvíli není ještě definitivní. Složitější situace je u družstva žáků. Takže, pokud víte o někom, kdo by náročnou roli trenéra žáků převzal, dejte vědět šéfovi božického fotbalu Janu Kudličkovi st.
                                                                                                                                                                 (lan)

5 komentářů:

  1. Mladej Honza by mohl být pro přípravku zajímavý. Doufám, že vydrží...

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se, že nová trenérská dvojice našeho "Áčka" už je jistá. A pro mnohé naše hráče i soupeře to bude možná překvapení! Vždyť to byli ještě nedávní hráči! Více již brzy. Sledujte tyto stránky. (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. V "A" týmu bude rovněž nově obsazena funkce kapitána mužstva, neboť dosavadní kapitán Pepa Šprencl se s naším týmem rozloučil a nadále bude působit v nově přihlášeném "B" mužstvu Prosiměřic, které bude hrát své zápasy na hřišti v Banticích. Mimochodem v nádherném sportovním areálu, který může Banticím kde kdo závidět. Pepovi touto cestou ještě jednou děkujeme za "kus fotbalového života, který strávil v Božicích", přejeme mu v novém působišti hodně zdaru a u nás budeme čekat, "na koho to slovo padne" a kdo si v novém ročníku navlékne kapitánskou pásku. Adepti jsou samozřejmě již známi, ale definitivní rozhodnutí ještě nepadlo! (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. První trénink se koná v pátek v 18.30 h na hřišti. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Další trénink bude v neděli 17.7.2011 od 18 h na hřišti. Nezapomeňte!!!

    OdpovědětVymazat