sobota 16. července 2011

Fotbal: První trénink

Necelá desítka hráčů se v páteční podvečer sešla k prvnímu tréninku na božickém hřišti. Řada hráčů se omluvila (práce, dovolené, zranění). Vtipně první setkání glosoval Michal Topolčan, který nám bohužel bude kvůli komplikované zlomenině nohy chybět celý podzim.
Nová trenérská dvojice David Švestka – Petr Horký šla všem příkladem a celý tréninkový maraton absolvovala se skupinkou hráčů, což dokládají i připojené fotografie. K dalšímu tréninku se naši hráči sejdou již v neděli 17.7. v 18 h. Informace si hráči předávají na facebooku, na těchto stránkách a v hostinci Jan Kudlička.
Nadále platí výzva, že se hledají trenéři, kteří by vedli tréninky a zápasy dorostenců (vedoucí mužstva Tomáš Rauš st.) a žáků (vedoucí mužstva Roman Himal). Nepochybně se mezi bývalými božickými hráči či příznivci takoví najdou.
                                                                                          Ladislav Nevrkla



10 komentářů:

  1. Další trénink je v pátek 22.7.2011. Trenér David Švestka a vedoucí mužstva Petr Horký věří, že tentokrát již dorazí víc než 10 hráčů! (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. Na víkend se snad rýsuje nějaký přípravák, každopádně venku.

    OdpovědětVymazat
  3. Příprava 24.7.2011: Únanov - Božice 3:1. Příjemně jsme překvapili. Ze základu "A" hráli pouze Jirka Kubíček, Jara Jandásek a Roman Šebela, doplnili je dorostenci a zahrály si i dvě nové tváře, které náš tým zkouší. Po delší době nastoupil Pacík a byl dobrý, hodně toho naběhal. První příprava (stejně jako páteční trénink s 18 hráči) splnila svůj účel. Další přípravné zápasy by se měly hrát každou neděli. Sobotní turnaj je záležitostí našeho "B"týmu. (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. a kdo vám chytal v neděli? Ivoš?

    OdpovědětVymazat
  5. Ze základu "A" hráli jenom ti tři uvedení.

    OdpovědětVymazat
  6. dodal bych ze základu loňského áčka. co víme, kolik budoucích áčkařů tam naskočilo na hřiště...

    OdpovědětVymazat
  7. Jen ti tři.... další snad naskočí tuto neděli, ale s kým to bude, nevím, do víkendu zjistím! (lan)

    OdpovědětVymazat
  8. Hrádek - Božice A, neděle 31.7.2011 v 15 h, přípravný zápas. (lan)

    OdpovědětVymazat
  9. Na žádost Hrádku se kvůli deštivému počasí nehrálo. (lan)

    OdpovědětVymazat