pondělí 3. prosince 2012

Nezkomplikuje nám prezidentská volba život?

Nečekaný problém může stát před obecním úřadem v Božicích při prezidentské volbě. Jestli se volby uskuteční podle harmonogramu a jestli dojde na předpoklad, že v prvním kole nebude zvolen žádný kandidát, čeká nás druhé kolo v pátek a v sobotu 25. a 26.1.2012.
Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby si na sobotu 26.1.2012 nenaplánovalo svůj tradiční "školní ples" Rodičovské sdružení při ZŠ. Myslím, že už dneska je všem jasné, že se druhé kolo voleb nemůže v sále našeho kulturáku konat, protože se sál musí již v předstihu plesově vyzdobit a v samotnou sobotu nelze předpokládat, že bude komise nějak brzo hotová.
Jako jediná vhodná místnost - s přivřenýma očima - se tak nabízí sousední místnost obecní jídelny. Položení nového lina tak asi zaklepe na dveře dříve, než jsme čekali. A to je jenom dobře.

P.S. Již dnes můžete na obecním úřadě požádat o voličský průkaz, pokud víte, že ve dnech voleb (11. a 12.1. nebo 25.a 26.1.2012) nebude v místě trvalého pobytu a chce v prezidentských volbách volit.
                       
           Ladislav Nevrkla

3 komentáře:

  1. "školní ples"?, neměl by to být "školský ples"

    OdpovědětVymazat
  2. Asi může být obojí, mrkněte na weby. Vloni se podle pořadatelů konal v Božicích "Školní ples", tak jsem toto pojmenování pořadatelů respektoval. Můžete si to připomenout na našem webu - viz http://probozice.blogspot.cz/2012/02/skolni-ples-mene-okazalosti-vice.html (lan)
    Každopádně očekávám, že na pátečním zastupitelstvu zazní informace, kde bude volební místnost v případě 2. kola prezidentských voleb.

    OdpovědětVymazat
  3. Volte Karla!!! http://www.volimkarla.cz/

    OdpovědětVymazat