sobota 5. září 2015

Tentokrát skutečně platilo "7 v 1" (+foto akt.)

Snad poprvé v historii se na sportovně zábavném klání "7 v 1" sešli zástupci všech sedmi obcí. Výborným hostitelem byla obec Borotice, na jejímž hřišti se celé zábavní odpoledne v sobotu 5.9.2015 odehrávalo.


Božický tým nastoupil v sestavě Jitka, Boženka, Náčelník a Figa a vedl si statečně. Konečné výsledky neznám, jelikož jsme areál opouštěli po skončení třetí disciplíny, abychom se stačili zrelaxovat a vydat se na cestu do Jaroslavic na dnešní fotbalový zápas okresního přeboru.

Celkem se soutěž skládala z šesti disciplín: první byl běh v gumákách na lyžích na čas, druhá byla "umělecká tvorba mumie" z toaletního papíru, třetí převoz vody v misce na trakaři. První dvě disciplíny jsme vyhráli, před skončením té třetí jsme již odjížděli, takže její výsledek nevím. Ale jak už to u tohoto typu zábavních soutěží bývá, není rozhodující vyhrát, ale zúčastnit se. I když - buďme upřímní - vítězství potěší.
Porotu tvořili starostové obcí: Prudký, Hala, Sedlačík, Vitouch, Bobok, Balcar a Surovcová.
Jelikož fotky pořizovali i zástupci obcí, předpokládám, že se dozvíme na webových stránkách obcí, jak to dneska všechno probíhalo a jak to dopadlo. Hlavně když se všichni bavili a nikdo se neurazil.

Podle jednoho z návštěvníků zvítězily v soutěži Čejkovice, božické družstvo obsadilo 2. místo. I třetí disciplínu ovládly Božice, ale pak se soutěž vyrovnala. Podle mého dalšího spolupracovníka rozhodl o 2. místě Božic rozstřel. Píše k tomu doslova: Božice při rozstřelu starostů ( Božice a Borotice měly stejně bodů ) skončily na úžasném 2 místě.

                                                        (lan), (pan) a (bob) s přispěním (kar)













































1 komentář:

  1. Galerii fotografií ze soutěže "7 v 1" najdete na facebooku obce Božice: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=877422715678585&id=581379235282936

    OdpovědětVymazat