sobota 4. května 2019

Favorit voleb chudým bere a bohatým dává

Dvojnásobné vytěžení evropských dotací, laciná červená americká baseballová kšiltovka čínského původu a tísnivé bilboardy, to je začátek volební kampaně do Evropského parlamentu v Česku. To všechno prezentuje favorit těchto voleb hnutí ANO 2011 vedené Andrejem Babišem.


Trumpovská kšiltovka, slogan odcizený Občanské demokratické straně, kterou prý dříve sám volil, a podivné bilboardy s heslem Česko ochráníme. Tvrdě a nekompromisně. Ano, ano, na řadu občanů už to taky v duchu tohoto hesla dopadlo: Máme hlouběji do kapsy a na řadu profesí i občanů si vládní úředníci "zaklekli".
Tak pokud se chystáte 25.-26.5.2019 k evropským volbám, važte pořádně, kdo tam naše zájmy bude řádně zastupovat a chránit. Reprezentanti výše zmíněného hnutí nebudou asi zrovna ti praví.

               (lan)




8 komentářů:

  1. Smutný je, když podporují lidi zloděje. To pak vyplývá, že ho volí jen taky zloději. A to je smutný.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejhorší premiér České republiky, kozel zahradníkem

    OdpovědětVymazat
  3. Radeji Babis nez ODS.

    OdpovědětVymazat
  4. Chudáčku, co ti ten Babiš vzal, vždyť pořád jen rozdává, myslím tím třeba důchodce nebo učitele a jiné profese, pamatujte si , že za čas bude hůř, mnohem hůř a to nejen v otázce ekonomiky. A můžeme si za to sami . Takový Sobotka nebo Paroubek, to byli hvězdy podle vašeho gusta? Ale vždyť my ani nemáme koho volit, jen se někdy podívejte na zasedání sněmovny a uvidíte tu ubohost. A to se asi nezmění ,i kdybychom volili co týden.

    OdpovědětVymazat
  5. Já chudák nejsem, a určitě nebudu volit a podporovat lháře a zloděje. Který kradl a krade dál. Rozdává peníze z EU a pak to budem platit my občané a mladší lidi už důchody nebudou mít.

    OdpovědětVymazat
  6. Sledujte právě teď živé vysílání na https://www.novinky.cz/domaci/504143-lide-demonstruji-proti-jmenovani-marie-benesove-ministryni.html

    OdpovědětVymazat
  7. Marie Benešová, už není pod ČSSD, to je Babice kůň a hlavně Zemana

    OdpovědětVymazat