pondělí 12. prosince 2011

Setkání se seniory

Pravidelné předvánoční setkání představitelů obecních orgánů s našimi seniory nechybělo ani v letošním kalendáři. Konalo se v pondělí 12.12.2011 od 14 hodin v sále kulturního domu.

Téměř zaplněný sál přivítal starosta obce Karel Hala, programem potěšily děti z obou našich mateřských škol a pro ty, kteří rádi soutěží, připravil Ing. J. Vařák kdysi populární televizní soutěž Kufr. Všichni ocenili přítomnost nového majitele naší lékárny pana Hytycha z Hustopečí, který věnoval všem účastníky drobnými praktickými dárky. Předvánoční atmosféru setkání našich seniorů dokreslila i velmi zdařilá výstavka prací obyvatel božického domova důchodců.
Všechny potěšil výborný řízek s bramborovým salátem z dílny obecní kuchyně, zákusky, káva, alko (vínko našich radních a pivo) i nealko. V sále vládla velmi přátelská adventní nálada a když se před 16 hodinou postavil na pódium pan Hlaďo z Čejkovic, nebylo pochyb, že zde naši senioři i pozvaní hosté setrvají až do večerních hodin. Byl jsem rád, že jsem mezi přítomnými zahlédl i naše nejstarší občany. Manželé Blatní, Halovi, Ševečkovi, Jandáskovi, paní Čapková, pan Cupal, ti všichni přišli, aby poseděli, podebatovali, pobavili se, i si zatancovali. Doopravdy příjemné odpoledne a podvečer.
                                                                    Ladislav Nevrkla






















Žádné komentáře:

Okomentovat