pondělí 12. prosince 2011

Vánoční koncert žáků ZUŠ

Zaplněný koncertní sálek ZUŠ Božice si přišel v pondělí od 17 hodin poslechnout Vánoční koncert žáků ZUŠ Znojmo, pobočka Božice ze tříd Hany a Jana Svobodových.

Úvod obstarali nejmenší žáci pohybově hudební výchovy. Nápadité aranžmá diváky dobře naladilo k následující koncertní férii. Většina účinkujících vystoupila s flétnami, našlo se však i šest velmi zdatných klavíristek a dokonce jedna malá houslistka. Tu jsem vážně obdivoval! Vrcholem Vánočního koncertu bylo vystoupení kvarteta příčných fléten (A. Komínková, N. Zifčáková, S. Zifčáková a paní učitelka H. Svobodová), dua altových fléten M. Švédové a L. Skřivánkové souboru Božické píšťaličky (společně s paní učitelkou H. Svobodovou ho tvořily A. Komínková, N. Zifčáková, M. Švédová a L. Skřivánková).
Moderátor večera Jan Svoboda poděkoval všem za účast, popřál hezké Vánoce a pozval všechny na příští pondělí 19.12.2011 od 17 hodin do sálu kulturního domu na Předvánoční posezení s hudbou, čajem a dobrou náladou. Účinkovat bude Smíšený pěvecký sbor a žáci ZUŠ.

                                                                                       Ladislav Nevrkla





























Žádné komentáře:

Okomentovat