neděle 3. června 2012

Dětský den letos skromnější

Není třeba hledat v titulku nějaké postesknutí, je to jenom konstatování novináře. Tak to na mě letos (aspoň úvodních 45´, kdy jsem byl akci přítomen) působilo. Neznamená to ale, že by se akce nepodařila či nelíbila.

Docela věřím tomu, že našim nejmenším jsou tyto řádky šuma fuk! Ti se prostě bavili, využili množství atrakcí, které pro ně byly připraveny, a trampolínu nechtěli někteří opustit ani v zavírací hodinu (to už jsem zase na hřišti byl, po návratu z fotbalu).

Mgr. Mirka Kočí připravila na úvod ukázky mažoretek a zumby, to už nás skrápěl jemný deštík, který ale nikomu nevadil. Naopak, v dusném odpoledni přinesl vítané osvěžení. Kdo byl loni, vzpomene si na stádo koz manželů Koledových (byly i letos, byť bez ohrady), na zajímavou střelbu (Pepa Zapletal byl i letos), na policejní hlídku (ta chyběla) a na naše hasiče (ti bohužel - nevím proč - chyběli taky).
Pod režijním dohledem vedoucí učitelky II. MŠ Jany Pavlíkové si tentokrát program připravily členky Sdružení rodičů II. MŠ. Jak se jim to povedlo, to jsem se pokusil zachytit na fotografiích. Jestli dostanu ještě nějaké, přidám je. Posílat je můžete na probozice@centrum.cz.
Výborně zajištěné bylo občerstvení - kvarteto manželů Kučerových, Renaty Halové a Mistra - se mělo co otáčet. V závěru jsme jejich služeb využili i my dospěláci a zjistili jsme, že to bylo výborné.
Tak zase za rok, a jak slíbil pan starosta, bude to trošku jiné! Nechme se překvapit.

                                Ladislav Nevrkla







































2 komentáře:

  1. Dobrý den! Zumbu s dětmi nacvičila pí.uč.Veronika Zajícová.Kočí.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den.Mně a mým dětem se dětský den moc líbil.Hasiči měli závody,takže se zůčastnit nemohli.A policie má úsporný režim,teď už to není jen tak sehnat si "jen" kvůli dětem policejní auto a jeho posádku.
    Taky se nám líbilo taneční vystoupení a mažoretky.
    A kvůli snaze rodičovského sdružení doufám,že nejsem jediná,kdo byl spokojený.Petra Látalová

    OdpovědětVymazat